معرفی کتاب غارنشینان
کتاب غارنشینان نوشتهٔ سرو خانزادیان و ترجمهٔ آندرانیک خچومیان است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده است.
درباره کتاب غارنشینان
کتاب غارنشینان که با تصویرسازیهای «پ. مالان» منتشر شده است. این کتاب دربارهٔ وانیک کوختونتسی یکی از نوجوانان روستایی در ارمنستان است. پدر وانیک در درّه گایلابون چوپان است. روزی وانیک برای پدرش غذا و لباس میبرد و مادرش او را بدرقه میکند و وانیک به همراه سگشان، قاپلان، راهی درهٔ گایلابون میشود. اما در میانه راه به درون غاری سقوط میکنند. غار هیچ راهی برای خروج ندارد، اما وانیک باید نود روز، یعنی تا فرارسیدن بهار و آمدن چوپانان به دشتهای اطراف غار، زنده بماند. در این نود روز زندگی سخت و ماجراهای عجیبی برای وانیک اتفاق میافتد.
خواندن کتاب غارنشینان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب غارنشینان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | غارنشینان |
| حجم فایل کتاب: | ۲۳.۴۵ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۳۰۰۷۹۶۶ |
| تعداد صفحهها: | ۱۷۵ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۵۸۵۰۰ تومان |

من خیلی یهویی با این کتاب آشنا شدم. اول از جلدش خوشم نیومد ولی یکم که خوندم دیگه نتونستم زمین بگذارم. با اینکه کتاب برای نوجووناست ولی کشش داستان زیاده چون شخصیت اصلی بین مرگ و زندگی گیر افتاده اما...بیشتر