کتاب مسیرهای امکان
معرفی کتاب مسیرهای امکان
کتاب مسیرهای امکان نوشتهٔ رزاموند استون زاندر و ترجمهٔ جواد کریمی است. نشر دُکسا این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مسیرهای امکان
کتاب مسیرهای امکان مسیر رشد را برای خوانندگان و علاقهمندان هموار میکند. نویسنده در این کتاب از موانع در مسیر رشد با نام «دیوارهای شیشهای» یاد میکنید و قصد دارد محدودیتهای انسان را در حوزههای گوناگون برای مخاطب به نمایش بگذارد. هر انسانی باید بداند که چقدر میتواند رشد کند و متحول شود؟ جقدر می تواند دیگران متحول کند و بر جهان اثر بگذارد؟
رازموند استون زاندر از آسیبهای اجتنابناپذیر دوران کودکی صحبت میکند که در انسان الگوهای فکری و رفتاری انعطافناپذیر میسازد. همچین گسترهٔ نگاه آدمی را از درون به بیرون متمرکز میکند تا الگوهای رشد و پیشرفت را در تعامل با انسانهای دیگر بیابد.
خواندن کتاب مسیرهای امکان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران توسعهٔ فردی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مسیرهای امکان
«اغلب ما در فرهنگهایی زندگی میکنیم که سنت یا انتظاری برای شناخت الگوهایی که بر ما اثر میگذارند یا دنبال کردن الگوهای ناخودآگاهی که ما را، بدون تمایل خودمان، به جهات مختلف میبرند وجود ندارد. مثلاً رقابت الگویی است که در کودکی ظاهر میشود تا کمکمان کند توجه کافی برای رشد دریافت کنیم، اما بعد همین رقابت، در بزرگسالی، در حوزههایی ظاهر میشود که به آنها تعلق ندارد. کافی است نگاهی به سلطه رقابت بر روابطمان با همسایهها، کسبوکار و سیاستهای بین کشورها بیندازیم تا متوجه قدرت این الگو بشویم. چقدر به فروپاشی جهانی نزدیکیم، زیرا صنعت جز رقابت بر سر سهم بازار و رشد کاری ندارد.»