کتاب لوفوموناس و لوفومونیازیس
معرفی کتاب لوفوموناس و لوفومونیازیس
کتاب لوفوموناس و لوفومونیازیس نوشتهٔ مهدی فخار و علی شریف پور و مریم نخعی و الهام سادات بنی مصطفوی و مریم قاسمی و سعید عابدیان و محبوبه منتظری است. انتشارات نوروزی این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب لوفوموناس و لوفومونیازیس
کتاب لوفوموناس و لوفومونیازیس دربارهٔ جنبههای گوناگون بیماری لوفومونیازیس از بالین تا آزمایشگاه است. نتایج به دست آمده در این کتاب برای دانشجویان، پژوهشگران و استادن گروههای گوناگون علوم پایه و بالینی به ویژه متخصصان انگلشناسی، ریه و عفونی مناسب است. این کتاب علاوه بر مرور جامع مطالعات ارزشمند علمی دنیا در زمینهٔ لوفومونیازیس به معرفی روشهای تشخیص آزمایشگاهی این بیماری نوپدید میپردازد تا به شناسایی به موقع و دقیق آن به کمک انگلشناسان بیانجامد.
دربارهٔ انتشارات نوروزی
انتشارات نوروزی از سال ۱۳۷۹ قدم به عرصهٔ نشر گذاشت و اکنون با بهرهگیری از بهترین دستگاهها و تکنولوژی چاپ و پرسنلی مجرب و کارآزموده، آمادهٔ چاپ و نشر آثار نویسندگان سراسر ایران است. این انتشارات در سال ۱۳۹۹ نیز مانند سالهای پیش، افتخار داشت بهعنوان ناشر برگزیدهٔ سال انتخاب شود. انتشارات نوروزی در شهر گرگان در استان گلستان قرار دارد.
خواندن کتاب لوفوموناس و لوفومونیازیس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران سلامت و پزشکی پیشنهاد میکنیم.
به اساتید علوم پایه پزشکی و بالینی ( داخلی ، عفونی و ریه ) ، دانشجویانتحصیلات تکمیلی انگل شناسی پزشکی و دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی توصیه میکنم.