معرفی و دانلود کتاب رویکرد بالینی به عفونت های انگلی دستگاه ادراری - تناسلی انسان pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب رویکرد بالینی به عفونت های انگلی دستگاه ادراری - تناسلی انسان

کتاب رویکرد بالینی به عفونت های انگلی دستگاه ادراری - تناسلی انسان

۵.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب رویکرد بالینی به عفونت های انگلی دستگاه ادراری - تناسلی انسان

کتاب رویکرد بالینی به عفونت‌های انگلی دستگاه ادراری - تناسلی انسان نوشتۀ هاجر ضیائی هزارجریبی و مهدی فخار و میترا صادقی و بهاره بصیرپور در انتشارات نگرش مدیران به چاپ رسیده است.

درباره کتاب رویکرد بالینی به عفونت‌ های انگلی دستگاه ادراری - تناسلی انسان

بیماری‌های انگلی در کشور ما همانند بسیاری از کشورهای جهان از مشکلات عمدۀ بهداشتی هستند. موقیعت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی ایران باعث شده که انواع مختلف انگل‌های بیماری‌زا بتوانند در آن زیست کننند و صدمات گاه جبران‌ناپذیری به انسان‌ها وارد کنند. از طرفی، بروز بیماری‌های ناشی از انگل‌های نوپدید و بازپدید که تحت تأثیر عوامل مختلفی چون تغییرات آب و هوا و گرم شدن کرۀ زمین، تغییرات در تنوع زیستی، جابه‌جایی جمعیت، جهانی شدن تجارت و عرضۀ مواد غذایی، مقاومت دارویی و عوامل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی ایجاد خواهند شد، درخور توجه هستند. این عوامل دست به دست هم داده‌اند تا تشخیص بالینی و آزمایشگاهی و درمان زودهنگام بیماری‌های انگلی اهمیت بیشتری یابد. دستیابی به یافته‌های علمی در زمینۀ بیماری‌های انگلی ساکن در بافت‌های مختلف بدن انسان می‌تواند راهگشاری درمان سریع و صحیح باشد.

کتاب رویکرد بالینی به عفونت‌های انگلی دستگاه ادراری - تناسلی انسان تلاش کرده است موضوع انگل‌های ساکن در دستگاه ادراری-تناسلی را بررسی کند. نویسندگان آن بیش از ۳۰ سال تجربۀ مطالعه و پژوهش در بخش انگل‌شناسی بالینی داشته‌اند.

خواندن کتاب رویکرد بالینی به عفونت‌ های انگلی دستگاه ادراری - تناسلی انسان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌ها و مطالب پزشکی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب رویکرد بالینی به عفونت‌های انگلی دستگاه ادراری - تناسلی انسان

«مثانه عضوی با جدار ضخیم می باشد و حجم آن تغییر میکند. پس باید جداره مثانه، عضالت زیاد و قوی داشته باشد. مثانه خالی دقیقا پشت سیمفیزپوبیس قرار دارد. با پر شدن مثانه، بخش های رأسی و قاعدۀ آن، مقداری از حفره لگن خارج می شود و وارد شکم می شود و بالای سیمفیزپوبیس قرار می گیرد؛ به طوری که می توانیم مثانۀ پر را لمس کنیم. پس در کل شکل، سایز و موقعیت قرارگیری مثانه، به پر یا خالی بودن آن بستگی دارد و می‌ تواند متفاوت باشد. گنجایش مثانه بین ۵۰۰ – ۳۰۰ سی سی ادرار می باشد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رویکرد بالینی به عفونت های انگلی دستگاه ادراری - تناسلی انسان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:رویکرد بالینی به عفونت های انگلی دستگاه ادراری - تناسلی انسان
موضوع:پزشکی عمومی