دانلود و خرید کتاب مریش مهراوه فیروز

انتشارات:انتشارات پارو
امتیاز:
۵.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مریش

کتاب مریش نوشتهٔ مهراوه فیروز است. انتشارات پارو این رمان معاصر ایرانی را منتشر کرده است.

درباره کتاب مریش

کتاب مریش برابر با یک رمان معاصر و ایرانی است که با تصویرگری «شیرین ملک اسماعیلی» ارائه شده است. این رمان چند فصل دارد. فصل نخست با جمله‌ای از «فرانتس کافکا»‌ آغاز شده است. این رمان با جملهٔ «مامان مرد.» آغاز شده است. راوی شما را به روز سه‌شنبه و ۲۴ ژانویهٔ ۲۰۲۳ میلادی می‌برد. ساعت او به‌وقت تهران کوک شده است. او کیست و داستان چیست؟ این رمان را بخوانید تا بدانید.

خواندن کتاب مریش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

۱۴۰۳/۰۷/۳۰

کتاب رو یک نفس خوندم یکی از بهترین کتابهایی بود که این اواخر خونده بودم. کاش صوتی هم بشه . اولش با سوگ از دست دادن مادر شروع میشه وارد دنیای ماورا میشه خیلی جالب بود توی داستان های ایرانی

۱۴۰۳/۰۷/۳۰

یکی از احساسی‌ترین داستان هایی بود تا حالا خونده بودم. با نویسنده اش اشک ریختم 🥹دلم می‌خواست منم اون درخت رو بغل کنم. کتاب رو به همه کسانی کسی رو و یا حتی امیدشون رو از دست دادند پیشنهاد می‌

۱۴۰۳/۰۷/۱۶

در سطرهای زیادی از کتاب اشک ریختم امیدوارم این کتاب به دست هر کسی که به امید و عشق نیاز داره برسه 😭 این‌کتاب توی بحرانی ترین روزگار زندگیم به دادم رسید✨ ممنونم از طاقچه که فرصت خوندن این کتاب رو

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است