دانلود و خرید کتاب چتر پروردگار بزرگترین چتر دنیاست منیژه (ملک) علی خان زاده
تصویر جلد کتاب چتر پروردگار بزرگترین چتر دنیاست

کتاب چتر پروردگار بزرگترین چتر دنیاست

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب چتر پروردگار بزرگترین چتر دنیاست

کتاب چتر پروردگار بزرگترین چتر دنیاست نوشتهٔ منیژه (ملک) علی خان زاده است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب چتر پروردگار بزرگترین چتر دنیاست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران دلنوشته پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب چتر پروردگار بزرگترین چتر دنیاست

خدایا این منم که دوباره آمده ام، میدانم هربار که می آیم، از تو چیزی می خواهم، اما اینبار فقط آمد هام که تشکر! کنم. تشکر! برای همه نعمتهایی که به من عطا کرده ای، برای تمام لحظاتی که دستانم را گرفتی و از دل مشکلات نجاتم دادی.

تشکر! برای همه معجز ه هایی که در اوج ناباوری برایم رقم زدی، خواستم بگویم که همیشه قدردان عشق و حمایتت هستم.

خدای دوست داشتنی من شکر!

خداوندا

آرامشم را میان پیچ و خم زندگی ای که خود رقم زدم، گم کرده ام، آرامم کن، هما نگونه که دریا را پس از هر طوفانی آرام می کنی، راهنمایم باش و ایمانم را قوی کن که لحظ های تو را در خلوت خویش گم نکنم

مهربانترین مهربانان، الهی آمین!»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است