کتاب نفس های سرد
معرفی کتاب نفس های سرد
کتاب نفس های سرد نوشتهٔ نیره امینی است. انتشارات طلایه این رمان عاشقانهٔ ایرانی را منتشر کرده است.
درباره کتاب نفس های سرد
کتاب نفس های سرد رمانی ایرانی نوشتهٔ نیره امینی است. تو این رمان را در چهل فصل به رشتهٔ تحریر درآورده است. شخصیت اصلی این رمان دختری جوان است. او عشقی نافرجام را تجربه کرده است و حالا درگیر عواطب و احساساتی پرآشوب است.
خواندن کتاب نفس های سرد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستانهای ایرانی و علاقهمندان به رمانهای عاشقانه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نفس های سرد
«بابک میخواست بگوید، چون آرزو میکنی ای کاش به جای من، حامد همسرت میشد، ولی نمیخواست نام حامد را به میان بیاورد و پری را یاد گذشته بیندازد. نفس بلندی کشید و گفت: خب، پس از من و از زندگی در کنارم راضی هستی؟ تو چی؟ از من راضی هستی؟
بابک میخواست بگوید نه... نه... نه... من تو را دوست دارم ولی زندگی با تو را دوست ندارم، چون نقشی در آن ندارم و تو به من کمترین اهمیّتی نمیدهی، اما... جلوی کلامش را گرفت و سعی کرد با خونسردی بگوید، پریچهر... من تو رو خیلی دوست دارم.
آری... او دروغ نگفت ولی حقیقت را پنهان کرد، واقعاً پریچهر را دوست داشت، ولی از زندگیای که پریچهر برایش ساخته بود، ناراضی بود.
پری در پی شنیدن این جمله خندید وگفت: معلومه که دوستم داری... جشن امروز... این کادو... کیک، همه و همه نشون میده که تو دوستم داری. تو هم باید منو خیلی دوست داشته باشی؛ دوست داشتن یک طرفه فایده نداره پریچهر. حالا چی شده یهو به فکر این حرفها افتادی؟ زن و شوهر باید همدیگر رو دوست داشته باشن. آره... ولی امیدوارم این عشق و دوست داشتن، همیشه توی زندگی ما وجود داشته باشد.
پری که حوصله حرفهای احساسی بابک را نداشت، به کادو اشاره کرد و گفت: خب، حالا باید کیک بخوریم و شمع رو با همدیگه فوت کنیم، بعد هم کادو رو باز میکنیم.»