معرفی و دانلود کتاب ریورس pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات آذرفر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ریورس

کتاب ریورس نوشتهٔ ایثار شریفی است. انتشارات آذرفر این رمان معاصر ایرانی را در سال ۱۴۰۳ منتشر کرده است.

درباره کتاب ریورس

کتاب ریورس دربردارندهٔ یک رمان معاصر و ایرانی است که درون‌مایه‌های عاشقانه دارد. در ابتدای این کتاب آمده است که «ریوِرس» مترادف با مرحلهٔ اتمام عمل در بیهوشی است؛ زمانی که بیمار باید به زندگی و حالت عادی بازگردد. این اثر که ویراستهٔ «فرشته قاسم‌زاده نرگسی» است، پنج فصل دارد. راوی اول‌شخص رمان حاضر در ابتدای داستان از اینکه خوابش نمی‌بُرد گفته است. او اضطرابِ فردا را داشت. نتیجهٔ کنکور فردا می‌آمد. این راوی کیست و داستان چیست؟ این رمان را بخوانید تا بدانید.

خواندن کتاب ریورس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ریورس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابریورس
موضوعرمان، عاشقانه، داستان ایرانی
نویسندهایثار شریفی
انتشاراتانتشارات آذرفر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۷/۰۳
فرمت کتابPDF

م نصیری
۱۴۰۵/۰۱/۳۱

ایکاش فونتش بزرگتر بود و پی دی اف نبود....اینکه رمان از زبان یه مرد نوشته میشد خوب بود و اینکه مثل رمانهای الکی و زرد نبود جالب بود.‌.ضعف نویسندگی داشت