کتاب هیولای میلو
معرفی کتاب هیولای میلو
کتاب الکترونیکی «هیولای میلو» نوشتهٔ تام پرسیوال با ترجمهٔ امیرعلی خلج در انتشارات سیمای شرق چاپ شده است. کتاب هیولای میلو ششمین اثر از سری کتابهای احساسهای من است که به بررسی احساسات پیچیدهای مانند حسادت در کودکان میپردازد.
درباره کتاب هیولای میلو
کتاب هیولای میلو داستان میلو را روایت میکند که با دوست صمیمیاش، جِی، وقت زیادی میگذراند. همه چیز بهخوبی پیش میرود تا زمانی که یک دختر جدید به نام سوزی به همسایگی آنها نقل مکان میکند. جِی و سوزی شروع به گذراندن وقت بیشتری با هم میکنند و میلو احساس میکند که کنار گذاشته شده است. این حسادت در قالب یک هیولای سبز رنگ که نماد حسادت است، خود را در ذهن میلو نشان میدهد و باعث میشود احساسات منفی و افکار اشتباه او را فرا گیرد. در نهایت، این هیولا باعث میشود که رابطهٔ میلو با دوستش جِی تحت تأثیر قرار گیرد و حسادت او بیشتر و بیشتر شود.
تام پرسیوال، نویسنده و تصویرگر مشهور کتابهای کودک، دوران کودکیاش را در مناطق روستایی و زیبای جنوب شروپشر گذرانده است. او نویسندهٔ کتابهای پرفروشی است و با ترکیب داستانهای ساده و جذاب همراه با تصاویر هنری، توانسته است توجه بسیاری از کودکان و والدین آنها را به خود جذب کند.
کتاب هیولای میلو با زبانی روان و تصاویر زیبا، به کودکان کمک میکند تا احساسات حسادت و نحوهٔ مواجهه با آنها را بهتر درک کنند. با استفاده از تصاویر خلاقانه و متنی ساده، تام پرسیوال به بچهها یاد میدهد که چگونه احساساتشان را شناسایی و آنها را مدیریت کنند. این کتاب همچنین به اهمیت گفتوگو و ارتباطات در روابط دوستی تأکید دارد و نشان میدهد که چگونه صحبتکردن دربارهٔ مشکلات میتواند به رفع آنها کمک کند.
کتاب هیولای میلو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب که در حال یادگیری مهارتهای اجتماعی و عاطفی هستند، بسیار مناسب است.