کتاب خلاقیت و تفکر در فضای مجازی
راهکارهای طلایی برای تربیت بهتر نسل آینده
معرفی کتاب خلاقیت و تفکر در فضای مجازی
کتاب خلاقیت و تفکر در فضای مجازی نوشتهٔ افسانه طاهریان ریزی است. انتشارات طاهریان این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این کتاب راهکارهای طلایی برای تربیت بهتر نسل آینده ارائه کرده است. کتاب حاضر از مجموعهٔ «کتابهای به سوی موفقیت» است.
درباره کتاب خلاقیت و تفکر در فضای مجازی
فراگير شدن استفاده از فضای مجازی پيامدهای مثبت و منفی بسياری برای ما داشته است. در مواردی نيز تبعات گريزناپذيری را بر ما تحميل کرده است. افسانه طاهریان ریزی در کتاب خلاقیت و تفکر در فضای مجازی با استفاده از تفکری انتقادی راهکارهای طلایی برای تربیت بهتر نسل آینده در ارتباط با فضای مجازی ارائه داده است. این کتاب در پنج فصل نگاشته شده که عنوان آنها عبارت است از «کاربرد فضای مجازی»، «تاریخچهٔ فضای مجازی»، «خلاقیت در فضای مجازی»، «تفکر خلاق چیست؟» و «رابطهٔ آموزش مجازی و خلاقیت دانشآموزان در هزارهٔ سوم».
خواندن کتاب خلاقیت و تفکر در فضای مجازی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ پژوهشهایی در باب فضای مجازی و علاقهمندان به روانشناسی کودک و نوجوان پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خلاقیت و تفکر در فضای مجازی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | خلاقیت و تفکر در فضای مجازی |
| عنوان دیگر: | راهکارهای طلایی برای تربیت بهتر نسل آینده |