کتاب تلاش عاشقانه
معرفی کتاب تلاش عاشقانه
کتاب تلاش عاشقانه نوشتۀ سید محمد عباسزادگان در انتشارات سیمای شرق به چاپ رسیده است.
درباره کتاب تلاش عاشقانه
کتاب تلاش عاشقانه زندگینامه و خاطرات سید محمد عباسزادگان به قلم خودش است و زندگی شخصی و کاری او را روایت میکند. عباسزادگان عضو هیئتعلمی دانشگاه شهید بهشتی است. او در بنیاد مستضعفان سمت داشت و معاون امور برنامهریزی این بنیاد بود. او همچنین مدیرعامل بزرگترین بیمۀ دولتی کشور یعنی بیمۀ ایران بود و بعد از آن معاون سازمان گمرک ایران شد.
او در این کتاب علاوه بر توصیف دوران کودکی و نوجوانی خود، تجربۀ کار در سازمانها را که عمدتاً در بخش پولی و مالی هستند شرح میدهد. فصلهای کتاب براساس مراکزی که در آنها فعالیتها میکرده انتخاب شدهاند.
خواندن کتاب تلاش عاشقانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای زندگینامه و خاطرات پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تلاش عاشقانه
«خانواده ما مرکب از پنج پسر و دو دختر بود که من فرزند پنجم بودم. پدرم در تربیت دینی ما اهتمام ویژهای داشت. هیچگاه نماز خود را انفرادی به جا نمیآورد و هموراه در سه نویت در صفوف جماعت حضور داشت. به همین دلیل در خانواده ما بسیار ذینفوذ بود و همگان حرمت وی را نگه میداشتند. در هفتسالگی در دبستان شاهچراغ که یک مدرسه مذهبی و نزدیک حرم حضرت شاهچراغ بود، نامنویسی کردم. دانشآموزان این مدرسه از گروههای کمدرآمد یا متوسط بودند و معلمان برای وادار کردن دانشآموزان به جدیگرفتن تحصیل از روشهای خشک و خشن و تنبیه بدنی استفاده میکردند. با وجود این مدیر، ناظم و معلمان افراد دلسوزی بودند.»