دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۴/۰۱ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۴/۰۱

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۴/۰۱

در این شماره می‌خوانیم: - آمریکا حزب‌الله را به لیست «تروریسم» خود اضافه کرد - اسیدپاش قاتل به اعدام محکوم شد - مهم‌ترین نکات درمورد نوشتن مبایعه‌نامه خودرو - ماهیت دعوای ما و آمریکا حق و باطلی است - بمباران شدید مواضع داعش در الحویجه و تلعفر - اعلام نتیجه قطعی و نهایی انتخابات شورای شهر اهواز - تخلیه کامل فرودگاهی در ایالت میشیگان آمریکا - داعش مسجد «النوری» موصل را منفجر کرد - بیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت روز جهانی قدس - سوبسید ایمنی به معادن داده شود - نماز عیدسعید فطر به امامت رهبر انقلاب برگزار می‌شود - عدم تامین امنیت در مرزها تنها با اقدامات سخت‌افزاری - مبارزه با رژیم صهیونیستی مبارزه با نظام سلطه است - علوی :حمله سپاه ، تصمیم جمعی سران نظام بود - دیدار اساتید و نخبگان دانشگاهی با رهبر انقلاب - هواپیماهای اسرائیلی به کمک ارتش عربستان آمدند - رمز پیروزی انقلاب و دفاع مقدس از نگاه روحانی - ادعای مضحک وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی - تداوم اجرای برجام موجب تقویت روابط ایران و اروپا می‌شود - وجود اسناد و شواهد از تدریس مستخدمان در مدارس - حمله موشکی سپاه حرکتی محدود در برابر تروریست‌ها بود - پیام سردار سلیمانی به هنیه طعم خاصی داشت - آتش سوزی در اوین+عکس - کاهش دما و بارش باران در نوار شمالی - تزریق واکسن حج از هفته آینده - فروش سکه‌های جعلی با پیامک - آغاز پرداخت‌ها به سپرده گذاران ثامن الحجج - عملیات موشکی ضد تکفیری‌ها تحت امر فرمانده کل قوا انجام شد - نظر آیت‌الله جوادی آملی درباره میزان زکات فطریه - توضیحات زنگنه در خصوص کاهش قیمت نفت - جزئیات آتش‌سوزی در شهربازی اراک

رایگان