کتاب همراه با زائرین کربلا
معرفی کتاب همراه با زائرین کربلا
کتاب همراه با زائرین کربلا نوشتۀ یدالله بهتاش در انتشارات سبحان به چاپ رسیده است. این کتاب زیارتنامهای است که زیارتگاههای اسلامی در عراق را هم معرفی میکند.
درباره کتاب همراه با زائرین کربلا
کتاب همراه با زائرین کربلا، خاطرات نویسنده از زیارت عتبات در عراق است و در کنار آن اماكن زیارتی هر یک از شهرهای مذهبی عراق را هم معرفی کرده است. او میگوید زیارت اعمال و آدابی دارد که طی چند تجربهاش در سفر به عتبات متوجه شده زائران از آنها کماطلاع هستند، چه از نظر آداب و چه از نظر اطلاعات دربارۀ سرزمینی که رفتهاند؛ بنابراین زائران را مخاطب این کتاب قرار داده تا وقتی وارد حرم امامان میشود در صورتی که راهنمایی وجود نداشته باشد هم به آن مکان واقف باشند و هم زیارت مخصوص به آنجا را بدانند. شهرهایی که در این کتاب محل توجه قرار گرفتهاند، نجف، کوفه، کربلا، کاظمین و سامرا هستند.
خواندن کتاب همراه با زائرین کربلا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای مذهبی بهویژه زائران اماکن مذهبی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب همراه با زائرین کربلا
«زیارت امام معصوم یعنی تجدید عهد و پیمانی که شیعیان ائمه علیهمالسّلام با خدا بستهاند. زیارت ارتباط ملکوتی با کاملترین انسانهاست که عظمت و قدرتشان به اذن خداوند متعال تمام هستی را فرا گرفته است. زائر دعوت شدۀ اهلبیت علیهمالسّلام است. اگر شخص بزرگی ما را به مجلسی مهم دعوت کند سعی میکنیم در وقت معین در مجلس حاضر شویم و به حمام میرویم و با بدنی تمیز و مویی شانه زده و عطر زده و لباسی مرتب وارد میشویم، در عتبات عالیات میخواهیم برویم مقدمات را فراهم کنیم.»