کتاب داستانی از من
معرفی کتاب داستانی از من
کتاب داستانی از من نوشتهٔ احسان عبدی است. انتشارات آرنا این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی مجموعه مشترک داستان کوتاه، فراخوان بهار ۱۴۰۳ است.
درباره کتاب داستانی از من
کتاب داستانی از من مجموعهای از داستانهای کوتاه است که در پی فراخوان انتشارات آرنا در بهار ۱۴۰۳، گردآوری و سپس انتشار یافت. داستانهای کوتاه این مجموعه از حیث تنوع موضوع و رده سنی نویسندگانش قابل توجه است. بیش از صد نویسنده از سراسر ایران در این فراخوان شرکت کردند که بسیاری از موضوعات علاوه بر بار معنایی، حاوی نکاتی در رابطه با فرهنگ و جغرافیای محل سکونتشان نیز هست. از دیگر نکات جالب این مجموعۀ مشترک، تبلور احساسات برخی از نویسندگان است که با تمامی وجود و بیپروایی حس خود را به قلم انتقال دادهاند.
این کتاب در دو بخش بزرگسالان و کودک و نوجوان تدوین گردیده و احسان عبدی، (نویسنده و ویراستار) در پی فراخوان انتشارات آرنا این مجموعه را گردآوری کرده است.
خواندن کتاب داستانی از من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان کوتاه ایرانی پیشنهاد میکنیم.
داستاننویسی بههرشکل و فرمش تبحر خاص خود را میطلبد و کوتاه یا بلند نوشتن داستان مهارتیست که از عهدۀ هر نویسندهای برنمیآید؛ از اینرو مهارت و همت تمامی نویسندگان این مجموعه را میستایم و مفتخرم که با این تعداد از
بسیار عالی /من که لذت بردم
ممنون از انتشارات آرنا و آقای عبدی که فرصت این کار رو برای نویسنده ها فراهم کردند
عالی
کتاب خوبیه.از خواندنش لذت بردم.
عالی بود...لذت بردم
مجموعه داستانی بی نظیر از نویسنده ها و نو قلمان با هر گروه سنی که افتخار همکاری با آنهارو داشتم خواندنش رو به همه عزیزان داستان کوتاه دوست و طرفدار داستان های واقعی و داستان های برگرفته از تجربه های عمیق
ممنون از انتشارات آرنا و آقای عبدی بابت اینکه این فرصت را به نویسندگان دادند .توصیه میکنم حتما کتاب را تهیه و مطالعه کنید.