دانلود و خرید کتاب تغییرات اقلیمی و آب و هوایی دن گرین ترجمه مهران محبوبی
تصویر جلد کتاب تغییرات اقلیمی و آب و هوایی

کتاب تغییرات اقلیمی و آب و هوایی

معرفی کتاب تغییرات اقلیمی و آب و هوایی

کتاب «تغییرات اقلیمی و آب و هوایی» نوشتۀ دن گرین و سیمون بشر و ترجمۀ مهران محبوبی است و نشر آبشن آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب تغییرات اقلیمی و آب و هوایی

کتاب‌ها مزایای بی‌شماری دارند. کودکان و نوجوانان از طریق خواندن کتاب موارد زیادی را یاد می‌گیرند و نسبت به مسائل آموزشی واکنش بهتری نشان می‌دهند. آموزش در حین خواندن آموزش غیرمستقیم نام دارد و کودکان بدون اینکه بدانند نکات زیاد را می‌آموزند. آموزش‌ها می‌تواند مهارت‌های زندگی، هنجارها و رفتارهای درست باشد یا مطالب و حقایق علمی دنیای اطراف. این آموزش‌ها چون با زبان ساده و کودکانه برای آن‌ها نوشته می‌شود، از شنیدن آن لذت می‌برند و در ذهنشان باقی می‌ماند.

همان‌طور که کودکان رشد می‌کنند و بزرگ‌تر می‌شوند، دربارۀ مسائل مختلف از جمله آسمان و ستاره‌ها کنجکاو می‌شوند و تمایل دارند تا در مورد آن بیشتر بدانند. آن‌ها سؤالات فراوانی دارند. بزرگ‌ترها، مربیان و والدین می‌توانند با استفاده از روش‌های مناسب به این سؤالات پاسخ دهند و باعث ایجاد ارتباط بین کودک و محیط و همچنین رشد ذهنی و فکری کودکان شوند. این مرحله از زندگی کودکان بسیار اهمیت دارد؛ چراکه پیدایش دید علمی در کودکان و پرورش فعالیت خلاق در زمانی شکل می‌گیرد که آن‌ها سؤال می‌پرسند و روحیۀ جستجوگر دارند. هرچه زمان می‌گذرد و اطلاعات و تجربۀ کودکان در رسیدن به پاسخ سؤالاتشان بیشتر می‌شود، مقدمات تفکر علمی و عملی در آن‌ها پایه‌ریزی می‌شود. رسیدن به پاسخ همچنین باعث می‌شود اعتمادبه‌نفس کودکان به دنبال کشف جهان پیرامونشان بالا برود. خواندن کتاب یکی از بهترین و راحت‌ترین روش‌ها برای آموزش به کودکان است.

کتاب تغییرات اقلیمی و آب‌وهوایی به همراه تصاویر بامزه و جدول‌های جالب مطالب آموزنده‌ای را دربارۀ آب‌وهوا و تغییرات اقلیمی به کودکان و نوجوانان آموزش می‌دهد. خوانندگان با مطالعۀ این کتاب یاد خواهند گرفت که به طبیعت، آسمان، ابرها و آب‌و‌هوا توجه بیشتری داشته باشند و همین‌طور که به آسمان خیره شده و خیال‌پردازی می‌کنند، می‌فهمند که چه اتفاقاتی در جریان است که بر زمین تأثیر می‌گذارد.

فهرست مطالب کتاب تغییرات اقلیمی و آب‌وهوایی عبارت است از: «مقدمه»، «دارودستۀ جهانی»، «ردیاب‌ها و مدل‌سازها»، «دارودستهٔ گازهای گلخانه‌ای»، «رفقای آسمان آبی»، «شعبده‌بازان اقیانوس»، «دارودستهٔ انسان‌ها»، «دارودستهٔ سبزها»، «فهرست موضوعی» و «فهرست اطلاعات»

خواندن کتاب تغییرات اقلیمی و آب و هوایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان، نوجوانان و علاقه‌مندان به کتاب‌های علمی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تغییرات اقلیمی و آب و هوایی

«من مثل پتوی گرم‌ونرم پر از گازی دور کرۀ زمین را می‌پوشانم و این سیاره را دنج و راحت نگه می‌دارم و حفاظی در برابر بمباران تشعشعات مرگ‌آور رسیده از فضا هستم. من از چیزی جز هوا ساخته‌ نشده‌ام؛ اما اصلاً چیز سبک‌وزن بی‌اهمیتی نیستم. در اصل در همین لحظه درست یک تن هوا دارد روی شما فشار می‌آورد.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است