کتاب مینیمالیسم ژاپنی - هنر کاربردی با شش راهکار مینیمالیستی برای دگرگونی ذهن جاشوا ساساکی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب مینیمالیسم ژاپنی - هنر کاربردی با شش راهکار مینیمالیستی برای دگرگونی ذهن

کتاب مینیمالیسم ژاپنی - هنر کاربردی با شش راهکار مینیمالیستی برای دگرگونی ذهن

انتشارات:سنجاق
امتیاز
۲.۷از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مینیمالیسم ژاپنی - هنر کاربردی با شش راهکار مینیمالیستی برای دگرگونی ذهن

مینیمالیسم يک راه حل ساده برای بسیاری از مشکلات روزمره دارد. اين راه حل مسیر يافتن شادی حقیقی را باز کرده و ما را از روشهای مصنوعی و ناکارامد کاهش استرس در زندگی دور میکند. همچنین در حل مشکالت واقعی زندگی، يعنی درهمريختگی و ولخرجی، به ما ياری میرساند

بریده‌هایی از کتاب

مصرف‌گرایی ما را به جای خوب بودن به خوب به نظر رسیدن سوق داده‌است
tarlan
مردم به اشتباه فکر می‌کنند مینیمالیسم افراد را مجبور به رها کردن همه‌چیز و ژنده‌پوشی می‌کند در حالیکه اصلا چنین چیزی نیست. اتفاقا برعکس مینیمالیسم شما را تشویق می‌کند همیشه بهترین چیزها را بخرید اما به یک شرط، اینکه چیزی را بخرید که واقعا به آن احتیاج داشته باشید.
tarlan
ژاپنی‌ها روش سازمانی برای محل کار دارند که از پنج کلمه تشکیل شده همهٔ این کلمات با حرف s شروع می‌شود و به همین دلیل به آن ۵S۲ می‌گویند. این کلمات معرف نظم، پاکیزگی، خلوص و تعهد هستند.
tarlan
ما به ندرت وقت می‌کنیم از زیبایی رز قرمزی که شبنم صبحگاهی روی آن نشسته لذت ببریم و به جای آن با کاغذ دیواری طرح رز خوشحال می‌شویم. مینیمالیسم می‌خواهد به جای مالکیت چیزها آنها را تجربه کنید.
tarlan
مینیمالیسم راهی برای خروج از درهم‌ریختگی است و به همینجا ختم نمی‌شود. مینیمالیسم فرآیندی برای ارزیابی مجدد چیزهایی است که در زندگی دارید.