کتاب دنیای شگفت انگیز برق
معرفی کتاب دنیای شگفت انگیز برق
کتاب دنیای شگفتانگیز برق نوشتۀ حمیدرضا خلوصی و امیر تاجداری در انتشارات نگاران سبز به چاپ رسیده است.
درباره کتاب دنیای شگفت انگیز برق
کتاب دنیای شگفتانگیز برق مباحث مختلفی از قوانین اولیۀ رشتۀ برق را ارائه کرده است که شامل تئوریهای پایه و مسائل علمی و تمرینها میشود و به خواننده کمک میکند تا دانش خود را به کار گیرد. درسها و حل تمرینها تنها محتوای کتاب به شمار نمیآیند. این کتاب، سفری تازه به درون این رشته محسوب میشود. کتاب منبعی آموزشی برای یادگیری و پیشرفت در دنیای برق و الکترونیک است. محتوای آن شامل خلاصۀ ۱۲ یادگیری درسی دانش فنی پایۀ دانشآموزان رشتۀ الکترونیک است. هر فصل شامل درسنامه، مثال، فرمولها، حل تمرین و پرسشهای تکمیلی میشود.
کتاب دنیای شگفتانگیز برق در ۱۲ فصل تدوین شده است. این فصلها با عنوان یادگیری عبارتاند از:
۱: تولید انرژی الکتریکی
۱۰: خازن
۱۱: توان در جریان متناوب
۱۲: اندازهگیری جریان، ولتاژ و مقاومت اهمی
خواندن کتاب دنیای شگفت انگیز برق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دانشآموزان فنی رشتۀ الکترونیک پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب دنیای شگفت انگیز برق
«یکی دیگر از مشکلات برخی از دانشآموزان این است که با وجود فراگیری خوب مطالب درسی، به علت پایه ضعیف ریاضی، در حل رابطهها و محاسبات ریاضی با مشکل روبهرو میشوند. ما در این کتاب با توجه به تمرینهای کتاب، یک پیوست آموزش مطالب ریاضی قرار دادهایم تا دانشآموزان اگر در مباحث ریاضی مشکل دارند با مراجعه به آن، مشکل خود را برطرف کنند. این قسمت کمک قابل توجهی به دبیران نیز خواهد نمود تا با ارجاع به این پیوست مقدار کمتری از زمان کلاس صرف این گونه مشکلات گردد.»