دانلود و خرید کتاب پدیدارشناسی تکنولوژی های دیجیتال مایکل الدرد ترجمه محمد خندان
تصویر جلد کتاب پدیدارشناسی تکنولوژی های دیجیتال

کتاب پدیدارشناسی تکنولوژی های دیجیتال

معرفی کتاب پدیدارشناسی تکنولوژی های دیجیتال

کتاب پدیدارشناسی تکنولوژی های دیجیتال نوشتهٔ مایکل الدرد و ترجمهٔ محمد خندان و یحیی شعبانی و علی عرب زاده است. پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب پدیدارشناسی تکنولوژی های دیجیتال

امروزه تکنولوژی‌های دیجیتال به شکل‌های گوناگون در زندگی روزمرهٔ ما نفوذ کرده‌اند و بخشی جدانشدنی از تجربهٔ ما در زیست‌جهان کنونی را شکل می‌دهند. نویسندگان در کتاب پدیدارشناسی تکنولوژی های دیجیتال، تکنولوژی را از منظر پدیدارشناختی بررسی کرده و بیان کرده است که از دیدگاهی پدیدارشناختی، تکنولوژی‌های دیجیتال با شیوه‌های بودن خود ما در زیست‌جهان ما نسبت دارند و هستی را بر وجهی خاص آشکار می‌کنند. برای مطالعهٔ بیشتر در باب پدیدارشناسی، به‌ویژه در حوزهٔ تکنولوژی، کتاب حاضر را بخوانید. این اثر دربردارندهٔ مقالاتی از هشت پژوهشگر دربارهٔ این موضوع است. محمد خندان نیز مقاله‌ای با عنوان «درآمدی بر پدیدارشناسی به‌مثابهٔ روشی برای شناخت ذات تکنولوژی‌های دیجیتال» نگاشته است.

خواندن کتاب پدیدارشناسی تکنولوژی های دیجیتال را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران حوزهٔ جامعه‌شناسی تکنولوژی و علاقه‌مندان به مطالعه در باب فلسفهٔ تکنولوژی‌های دیجیتال پیشنهاد می‌کنیم.