دانلود و خرید کتاب کیهانه ملیکا اله یاری
تصویر جلد کتاب کیهانه

کتاب کیهانه

معرفی کتاب کیهانه

کتاب کیهانه نوشتۀ ملیکا اله یاری در انتشارات مهراب به چاپ رسیده است.

درباره کتاب کیهانه

شما جزو کدام دسته افراد هستید؟ آن‌ها که وقتی از خودشان حرف می‌زنند از عقایدشان می‌گویند یا آن‌ها که از احساساتشان؟ ما از عقاید و احساساتمان با افراد صحبت می‌کنیم تا تنهایی درونی‌مان با تعامل و معاشرت تحمل‌پذیر شود. این موضع همچنین باعث می‌شود که آدم‌هایی را آن بیرون بیابیم که مانند ما هستند و تنها نیستیم. گاهی ما از بیان احساساتمان می‌گریزیم یا می‌کوشیم در جریان زندگی، رویدادها را کنترل کنیم.

نویسندۀ کتاب کیهانه می‌گوید آنچه لازم است همراهی ما با جریان زندگی است نه اینکه مقابل آن بایستیم یا تیشه به ریشه‌اش بزنیم. او سعی کرده در هر فصل این کتاب، نگاهی کوتاه به رابطۀ مسائل و احساسات روزانه صحبت کند. هدف او در کتاب این است که خواننده بعد از خواندن آن، خود را اندکی بهتر از قبل بشناسد و بابت اشتباهات گذشته خودش را ببخشد.

خواندن کتاب کیهانه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های موفقیت و خودیاری و روانشناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب کیهانه

«هیجان سبب دوری از حالت یکنواختی میشود؛ اما انچه موجب رشد و درک آدمی می‌شود پرداختن به تجربه‌ها در سکوت است. انسان باید در فضای آرامش بخشی که سکوت در اختیارش قرار می‌دهد، به تجارب و احساسات درونی اش بیاندیشد و دانشی جدید نسبت به خود را، از دل آنها بیرون بکشد. افراد زیادی هستند که همواره فقط به نقص‌های خود توجه می‌کنند، زیرا آموخته‌اند با عینک کمال گرایی به خودشان مگاه کنند؛ اما اگر کمال گرایی را کنار بگذاریم می‌توانیم نگاهی منصفانه نسبت به خودمان داشته باشیم و زندگی باکیفیت‌تری را تجربه کنیم. ندانستن یک چاه است که تمام اطلاعت و دانش ما در نتیجه‌ی آن پدید امده است. وقتی قبول کنیم که نمی‌دانیم، آنگاه در مسیر فهمیدن کام برداشته ایم؛ یاد آور همان جمله‌ی معروف قدیمی است که میگوید: برای یادگیری، نخستین گام این است که قبول کنی نمیدانی.»

دو سه سطر شعر
محاسبات، نصب و عیب یابی پکیج شوفاژ دیواری برای همه
گروه مولفین نبض دانش
یونان قدیم و ایران قدیم؛ روابط بینافرهنگی
کنفرانس بین المللی یونان باستان و ایران باستان؛ تبادلات بین فرهنگی
چهار فصل سرگرمی برای کودکان نوپا (جلد سوم؛ سرگرمی های پاییز)
تریش کافنر
تراژدی خریت
علیرضا حسن زاده
آخرین لبخند
اعظم چهرقانی
نگاهی به زندگی و ولایت‌عهدی امام رضا (ع)
محمدعلی امینی
یگانه صبائی
۱۴۰۳/۰۶/۰۵

سلام.. تاثیر گذار و فوق‌العاده جذاب

۱۴۰۳/۰۶/۰۵

ملیکا اله یاری(21 خرداد 1378) نویسنده، منتقد و روشنفکر ایرانیست. او نقدها و جستارهای زیادی در باب ادبیات و تفکر مدرن دارد و کتابهای 'کیهانه' و 'آژفنداک' از نمونه کارهای به چاپ رسیده ی اوست. درون مایه ی اکثر نوشته

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است