کتاب از داستان ها باید آموخت
معرفی کتاب از داستان ها باید آموخت
کتاب الکترونیکی از داستان ها باید آموخت نوشتۀ محمدباقر ادیبی لاریجانی است و انتشارات واژه پرداز اندیشه آن را منتشر کرده است. نویسنده کتاب از داستان ها باید آموخت، که از شاگردان مرحوم آیتالله محمدعلی جاودان و مرحوم علامه عسکری است این کتاب را از سخنان و مواعظ این دو عالم ربانی گردآوری کرده است.
درباره کتاب از داستان ها باید آموخت
مؤلف کتاب از داستان ها باید آموخت که از شاگردان مرحوم علامه عسکری و آیتالله محمدعلی جاودان هستند، در این اثر با قلمی روان و رسا خاطراتی را نگاشتهاند که پیشازاین کمتر به گوش همگان رسیده است؛ ایشان در ابتدا شنیدههای خود را گردآوری نموده و مکتوب کردهاند تا از خطر تحریف نجات یابد و برای اطلاعات این کتاب ارزشمند، از دو منبع مهم به طور ویژه، بهره بردهاند، ابتدا سخنان آیتالله محمدعلی جاودان که نویسنده در مدت همنشینی با ایشان فراگرفته است و ثانیاً، کتاب گنجینه دانشمندان، تألیف محمدشریف رازی که خود کتابی گرانبها برای اهل سیرو سلوک به شمار میرود. با مطالعه این اثر احساس مصاحبت با صالحان و همزیستی با ایشان را تجربه میکنید.
این کتاب به چهار بخش تقسیم شده است:
بخش اول خاطرات و حکایات
بخشی دوم سبک زندگی و ذکر احوال صالحان
بخش سوم گنجینه دانشمندان
بخش چهارم مواعظ و نصایح
هر بخش شامل چندین داستان کوتاه است.
خواندن کتاب از داستان ها باید آموخت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث اخلاقی و دینی مناسب است.
بخشی از کتاب از داستان ها باید آموخت
«کاروان از مکه به ایران بازگشت. در فرودگاه پسرحاج علی آفای پرهیزکار به استقبال پدر آمد و گفت: از مکه چه خبر؟ حاج علی آقا به پسر گفت: خبری نیست. از چه چیزی خبر می خواهید؟
پسر گفت: من خواب دیدم شما خدمت حضرت ولی عصر مشرف شدید. حاج آقایی پرهیزکار تازه متوجه شد که آن بزرگواری که فرموده بود به آقای سیبویه بگویید برای فرج من دعا کنند، وجود نازنین امام زمان بودند و ناراحت از اینکه چرا به فرمایش حضرت توجه نکردند...»