معرفی کتاب لباس محلی سامر
«لباس محلی سامر» داستان کوتاهی از گری اسمیت، از مجموعه مطالعه در وقت اضافه است.
زمان تقریبی مطالعه: ۹ دقیقه
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب لباس محلی سامر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | لباس محلی سامر |
| حجم فایل کتاب: | ۰.۱۳ مگابایت |
| تعداد صفحهها: | ۱۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | رایگان |
| برچسب: | مجموعه مطالعه در وقت اضافه، زمان مطالعه ۵ تا ۱۰ دقیقه |

زیبا و دلچسب بود👌 همین طور توضیح می داد که برده ها هنوز هم برده هستند ، فقط مدل برده داری عوض شده!
شبیه افسانه های کودکانه بود که آخرش به خوبی تموم میشه.
جالب بود ولی نمیدونم چرا نوع نوشتنش این حس رو به من میداد که قراره یه اتفاق بدی بیفته!😅😅😅
به نظرم خوب ترجمه نشده بود، شایدم مدل داستان این طوری بود! نوشته اش خشک بود، ولی تخیل منو با خودش کشید یاد سریال ریشه ها افتادم داستان اون هم مشابه این داستان کوتاه بود.
بچه ها فک کنم نباید مینویسید مزخرف؟!!!!!! شاید صرفاً شما دوستش ندارین،همین
خوب نبود
خوب بود
تلاش بی ثمر نویسنده برای انتقال مفهوم یک ارزش به مخاطب. داستان نقطه های اتصال زیادی نیاز داشت تا ذهن مخاطب از مفهوم مورد نظر دور نشه، چیزی که اصلاً بهش توجه نشده.
بردگی یکی از بدترین اتفاقات جهان بوده
گری اسمیت اسم یه نوع سیبه 😁
در هرشرایطی حفظ کنیم اصالتمونو ؛ و هرچیزی که مربوط میشده به فرهنگ و زندگی گذشتگان .
این کتابو من قبلا خوندم زیاد جالب نیست😑😐
خیلی عالی بود
داستان جالبی بود از اوج و فرود هایی که هیجان کاذب به داستان می ده تهی بود و نگاه به آینده و طبیعی بودن زندگی رو خیلی زیبا به تصویر کشید به نظرم خیلی بهتر از داستانهای ایرانی و شرقی...بیشتر
خیلی جالب نبود.