دانلود و خرید کتاب انتخاب یگانه ریحانه رجبی
تصویر جلد کتاب انتخاب یگانه

کتاب انتخاب یگانه

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب انتخاب یگانه

کتاب «انتخاب یگانه» نوشتۀ ریحانه رجبی و محمد رجبی است و انتشارات فکرونه آن را منتشر کرده است. انتخاب یگانه، داستانی شیرین و زیبا دربارۀ آمادگی دختران برای حجاب است.

درباره کتاب انتخاب یگانه

قصه‌ها مزایای بی‌شماری دارند و برای همۀ افراد قابل‌درک و فهم هستند. مطالعهٔ داستان‌ها، چه خیالی باشند و چه واقعی، یکی از بهترین راه‌های انتقال دانش و تجربه، افزایش آگاهی و آموزش مهارت‌ها برای زندگی موفق‌ هستند. کودکان از طریق داستان‌ها رشد می‌کنند، موارد زیادی را یاد می‌گیرند و نسبت به مسائل آموزشی واکنش بهتری نشان می‌دهند. آموزش در حین خواندن آموزش غیرمستقیم نام دارد و کودکان بدون اینکه بدانند نکات زیادی را می‌آموزند. آموزش‌ها می‌تواند مهارت‌های زندگی، هنجارها و رفتارهای درست باشد یا مطالب و حقایق علمی دنیای اطراف. این آموزش‌ها چون به‌صورت داستان برای کودکان خوانده می‌شود، ضمن سرگرم‌کردن و پرکردن اوقات فراغتشان، در ذهنشان باقی می‌ماند.

نویسندگان کتاب انتخاب یگانه با زبانی ساده، ‌روان و کودکانه قصۀ دختری را روایت می‌کنند که به سن تکلیف رسیده است و حالا باید مسائلی مانند حجاب را رعایت کند. یگانه، قرار است همراه مادرش به جشن تکلیف مدرسه برود، قبل از رفتن تو سؤال‌هایی دربارۀ چرایی حجاب و چگونگی آن می‌پرسد و مادر هم باحوصله به آن‌ها جواب می‌دهد.

بسیاری از کودکان به خواندن و نوشتن علاقه نشان می‌دهند. برای نویسندگی محدودیت سنی وجود ندارد و کودکان و نوجوانان هم می‌توانند داستان‌های زیبا خلق کنند. شاید کودکان و نوجوانان در سنین پایین هنوز تجربۀ چندانی از زندگی نداشته باشند یا عمق زندگی را هنوز به‌خوبی درک نکرده باشند؛ اما تجربیات روزمرۀ زندگی‌شان با چاشنی تخیل می‌تواند منجر به نوشتن قصه‌های جذاب شود. انتشارات فکرونه بستری را برای علاقه‌مندان به‌ویژه کودکان و نوجوانان فراهم کرده است تا با دریافت آسان مجوز نشر از وزارت ارشاد، کتابشان را منتشر کنند. آن‌ها پس از تجاری‌سازی کتابشان می‌توانند با همکاری تیم ویراستار و تصویرگر فکرونه، کتاب‌های تولیدشده را به یک اثر ملی تبدیل کنند تا علاوه بر ثبت در کتابخانۀ ملی، در کتاب‌فروشی‌ها نیز قابل‌فروش باشد. کتاب انتخاب یگانه یکی از همین کتاب‌ها است که به موضوع مهم حجاب اشاره می‌کند.

خواندن کتاب انتخاب یگانه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان به‌ویژه دختران ۹ ساله پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب انتخاب یگانه

«مدت زیادی است که منتظر چنین روزی است. امروز همان روزی است که یگانه به سن ۹ سالگی رسیده و قرار است در مدرسه جشن تکلیف برایشان برگزار شود. وقتی قرار شد آماده بشوند و به مدرسه بروند، کلاه آبی خود را سر می‌کند. مادرش هم چادرش را سر می‌کند و به یگانه می‌گوید: آماده‌ا‌‌‌ی؟ بریم؟ یگانه گفت: بله، اما راستی مامان؟ من هم باید چادر سر کنم؟ سخت نیست؟ مادرش لبخندی زد و گفت: بله. ممکنه کمی سخت باشه. اما خدای مهربون این‌طوری بیشتر خوشش میاد و به‌جای سختی‌هاش کلی ثواب برای ما می‌نویسه. این کار برای خود ماست. چادر مثل صدف برای مروارید، از دیده‌شدن و در معرض آسیب قرارگرفتن بدن باارزش ما محافظت می‌کنه.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است