معرفی و دانلود رایگان کتاب در پی بیلی پر سفیده
off

کتاب در پی بیلی پر سفیده

۲.۷ امتیاز(از ۲۶ رأی)

معرفی کتاب در پی بیلی پر سفیده

«در پی بیلی پر سفیده» نوشته پرسیوال اورت و از مجموعه مطالعه در وقت اضافه است. مطالعه در وقت اضافه: ۲۹ دقیقه

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب در پی بیلی پر سفیده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدر پی بیلی پر سفیده
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهپرسیوال اورت
مترجممحبوبه شاکری مطلق
انتشاراتخانه داستان چوک
فرمت کتابEPUB
قیمت کتابرایگان
برچسبمجموعه مطالعه در وقت اضافه، زمان مطالعه ۲۰ دقیقه تا ۳۰ دقیقه، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

Mithrandir
۱۳۹۸/۱۰/۰۹

نفهمیدم هدف این داستان چی بود؟😐

نصیبه
۱۳۹۶/۱۰/۱۱

اخرش که بی سر و ته تموم شد. همیشه از اینجور ماجراهای بی پایان بدم میومده.انگار از توی یه هواپیما وسط اسمون رهات کنن!!!

Dexter
۱۳۹۶/۰۶/۳۱

روال داستان جذاب بود ولی در نهایت به غایت بی سر و ته شد

پریسا
۱۳۹۹/۰۸/۱۱

متن این کشش رو داره که تا به آخر دنبال بیلی پرسفیده بگردی ولی در انتها هیچی نصیبت نمیشه و مثل اول شخص این داستان سرگردون میشی.

بلاتریکس لسترنج
۱۳۹۷/۰۷/۱۵

اخرش چی شد 😶😶😶

♡ARMY♡
۱۴۰۰/۰۷/۰۶

داستان خوبی بود👍🏻👍🏻 موضوع اصلی پیدا کردن بیلی نبود در آخر که چی بیلی سرخ باشه یا سفید پوست یا هر طور دیگر، بلکه میخواست یکی از بزرگترین مسائل اجتماعی آن زمان یعنی تبعیض نژادی و نژادپرستی را به ما نشان...بیشتر

fateme
۱۳۹۷/۱۰/۲۴

اینهمه جست و جو برای اینکه بفهمه بیلی سفید پوست بوده یا سرخ پوست. که شاید اگه سرخ پوست بوده، چطور اجازه داده به خودش تو ایوون خونش بیاد.. بنظرم اگه مقصود نشون داد تبعیض نژادی بوده، داستان خوبیه

گمشده در دنیای کتاب ها :(
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۲/۰۲

خوب بود👍💟

romina
۱۴۰۱/۰۵/۳۱

هنوز اول اولشم و نمیدونم قشنگه یا نه دوس ندارم بخونمش حس میکنم بده ولی حسم میگه بخون

neda
۱۳۹۷/۰۹/۱۲

عالی بود! هم عدم قطعیت داشت در روایت داستان هم به مسایل اجتماعی آن زمان از جمله تبعیض نژادی اشاره کرده بود

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۱۲

خدای من، چه کتاب بیهوده و بیخودی خوندم. ببخش که وقتمو هدر دادم‌.

فرهاد فرهاد
۱۴۰۴/۰۵/۲۵

چت‌جی‌پی‌تی: برای من، «در پی بیلی پر‌سفیده» داستانی است درباره‌ی دنبال‌کردن چیزی که یا وجود ندارد یا قرار نیست به‌طور کامل به دست آید. بیشتر از آنکه قصه باشد، تجربه‌ی یک حس است: حسِ گمگشتگی، دل‌بستگی به ناشناخته و آویزان ماندن...بیشتر

آقا سعید
۱۴۰۲/۱۱/۳۰

سلام یه نفری از محل زندگیش تا ناکجا آباد دنبال یه نفر دیگه میگردد بعد با صدا آژیر پلیس فرار میکند.....🤦‍♂️🤷🏻‍♂️ نقش اصلی این داستان یه هویت مجهول ناشناس که خود نویسنده فکر نکنم دیده باشد...‌

mehdik2017
۱۴۰۲/۰۹/۲۵

زیاد خوب نبود

Mar__yam
۱۴۰۱/۰۵/۰۸

داستان به پایان معینی نمیرسه ولی برای خوندن بدک نیست... واقعا آدم کنجکاو میشه که بفهمه بیلی پر سفیده کیه، از این نظر باحال بود

بریده‌هایی از کتاب

📚عشق کتاب📚
ـ فک کنم تو زیادی نفس می‌‌کشی. ـ سرخپوست‌ها یک سوم بیش‌تر از سفیدپوست‌ها و یک چهارم بیشتر از سیاه‌ها نفس می‌‌کشن.
بلاتریکس لسترنج
ـ از دخترای سرخپوست خوشش می‌اومد و با چندتایی‌شون دوست شد. براشون اون قدر دونات خرید که چاق‌شدن و ولشون کرد. حالا رفته شهر و دنبال دخترای مکزیکیه. این چیزیه که من شنیدم.
JONEOR
بیلی پَرسفیده سفیده یا سرخپوست؟ ـ این دیگه چه سؤالیه؟ بهتره از این‌جا بری. ـ رو درِ خونه‌ی من یه یادداشت گذاشته و من نمی‌شناسمش. فقط می‌‌خوام بدونم چه شکلیه. قد بلند؟ کوتاه؟ چی؟ ـ گم شو. این را گفت و در را کوبید. اولیور یادداشت را داخل توری چپاند. به سمت وانتش رفت و پشت فرمان ولو شد. زوج نو‌جوان داشتند برمی‌گشتند و سرراهش سبز شدند. از دور صدای آژیر شنید. ماشینش را روشن کرد و دور شد.
zahra
«هی چرا برای من یادداشت می‌‌‌ذاری؟» یا شاید «دور و بر خونه من پیدات نشه!»