کتاب پنج دقیقه زندگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب پنج دقیقه زندگی
«پنج دقیقه زندگی» داستان کوتاهی نوشته جنیفر ریپلی و از مجموعه مطالعه در وقت اضافه است.
زمان تقریبی مطالعه: ۶ دقیقه
رایگان
دوتا نکته: یکی اینکه واقعا اخرش قشنگ بود،داستانایی که غیرمنتظره، خوب تموم میشن رو دوست دارم.یه لبخند همراه با حیرت میارن رو لبم :) دوم اینکه : "اگه تو یه حلقه بینهایت گیرکرده باشه و خودش ندونه چی" این جمله واسه
بنظرم جالب ترین قسمت حلقه ی تکرارش بود یک لحظه تصور کنید در همین زندگی ما توی یک حلقه ی تکرار باشیم یعنی بارها و بارها متولد شده باشیم و مرده باشیم چه احساسی پیدا میکنید؟برای اوقات بیکاری کتاب خیلی
به نظرم می خواست بگه با هم حرف بزنبم تا از تکرار و سکوت خارج بشیم ،حرف بزنیم و گوش بدیم به هم وقت بزاربم و به هم اهمیت بدیم ،ا
من کادرمانگر هستم و خوشحالم یکی از زیبایی های کار ما در این کتاب گفته شد و اون زندگی کردن با مراجعینه . کتاب خوبی بود :)
سکوت، تکرار😵😵😵
دوستان من این داستان رو نفهمیدم که چی میگه.نویسنده قصدش چی بود؟ اولش یکم حس کردم داره سیاسی حرف میزنه ولی بعدش...هیچ نفهمیدم.
سلام مارگارت هستم و شما....؟
خداییش یه ذره نویسنده ها به خودشون زحمت بدن چی می شه؟؟!!
میبینید آخر این کتاب دختره میگه : نوک زبونم بود یعنی داره حافظش قوی تر میشه و برمیگرده. کتاب خیلی خیلی خیلی عالی بود حتما بخونید . وقتی یک مریضی پیدا میکنی بدون یکی بهت امید واره که تو خوب
داستان جالبی بود. دلم براش خیلی سوخت،چقد بده که هر دقیقه چیزی از یادت بره:(