معرفی کتاب مدرسه ما، خانه ماست!
کتاب الکترونیکی مدرسه ما، خانه ماست! نوشتۀ شانون اولسن و ترجمۀ سیده سودابه احمدی است و انتشارات مهرسا آن را منتشر کرده است. کتاب مدرسه ما، خانه ماست! نشان میدهد چرا مدرسه، باید برای دانشآموزان مثل یک خانه باشد و آنها چگونه با هم کنار میآیند.
درباره کتاب مدرسه ما، خانه ماست!
کتاب مدرسه ما، خانه ماست به کمک پیام خالصانه و تصاویر رؤیاییاش، روابط درون کلاسی دانشآموزان را میسازد و تقویت میکند. دانشآموزان با این کتاب میآموزند که کلاسشان جایی است که آنها میتوانند خودشان باشند، اشتباه کنند و باید با همدیگر دوست باشند. وقتی معلم کتاب را در کلاس برای شاگردانش بخواند، قطعاً آنها حس میکنند که عضوی از یک خانواده هستند.
کاری که معلمها و آموزگاران عزیز در کلاس انجام میدهند، بسیار بیشتر از آموزش مباحث کلاسی است. آنها یک جامعهٔ کوچک درون کلاس تشکیل میدهند. خانهای جدا و مستقل از خانهٔ دانشآموزان میسازند، جایی که دانشآموزان احساس تعلق میکنند، امنیت و آرامش دارند و دوست داشته میشوند.
خواندن کتاب مدرسه ما، خانه ماست! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای آموزگاران و کودکان گروه سنی ب مناسب است.
درباره شانون اولسن
شانون اولسن در جنوب کالیفرنیا، به دنیا آمده و بزرگ شده است. او مدرک کارشناسی خود را در رشتهٔ زبان انگلیسی و مدرک کارشناسیارشد را در رشتهٔ هنرهای تدریس از دانشگاه کالیفرنیا، شهر ایرواین گرفته است. شانون پانزده سال است که سابقهٔ تدریس و آموزش دارد، اما بیشتر معلم دوم دبستانیها بوده است.
او منابع آموزشی مانند فیلم و تصویر را برای آموزش کودکان ابتدایی میسازد و ایدههای آموزشی و نوآورانه را در وبگاه خود، زندگی بین تابستانی، با معلمهای دیگر به اشتراک میگذارد. او عاشق مسافرت و دیدن مکانهای جدید است و دوست دارد با همسر و دو دخترش وقت بگذارد.
بخشی از کتاب مدرسه ما، خانه ماست!
«وقتی به خانواده فکر میکنید،
شاید فقط آن را توی یک خانه تصور کنید:
یک مامان، یک بابا، چندتا بچه
و شاید یک یا چندتا حیوان خانگی گوگولی.
شاید یاد مامانبزرگ بیفتید...
یا خاله و دایی.
با مثلاً چهارده دخترخاله و پسرعمو؛
یا آن دوقلوهایی که حسابی اعصابتان را بههم میریزند.
ولی خانواده که حتماً نباید توی یک خانه باشند یا فامیل باشند!
...ـ»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مدرسه ما، خانه ماست! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مدرسه ما، خانه ماست! |
| عنوان انگلیسی: | Our Class is a Family |