دانلود و خرید کتاب سرو در بند گروه نویسندگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب سرو در بند

کتاب سرو در بند

دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۸از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب سرو در بند

«سرو در بند» زندگینامه و خاطرات دانشجوی شهید محمدرضا چمنی که به همت گروه فرهنگی انتشارات شهید ابراهیم هادی گردآوری شده است. شهید چمنی متولد نیشابور بود. او دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف بود. او در طول عمر ۲۸ ساله‌اش فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی و جهادی بسیاری انجام داد. او سرانجام در سال ۱۳۶۳، در عملیات عاشورا به شهادت رسید. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: محمد پس از بازگشت از سفر جهادی با دانشجویان به سیستان و مشاهده محرومیت مردم آنجا و در زمان دانشجویی که در تهران بود، کوره‌ای اختراع کرد که با نفت سیاه یا مازوت و آب قابل استفاده بود. ابعاد تقریبی کوره ۳ در ۴ متر بود و در هر جایی قابلیت بهره برداری داشت. انگیزه‌ی محمد از ساخت کوره این بود که نقاط محروم کشور که خانه‌هایی از گِل داشتند با استفاده از این کوره، خانه‌های آجری بسازند. طرز کار کوره به شکلی بود که از مخلوط شدن ماده‌ی سوختنی ارزان قیمت با آب، حالتی انفجاری پدید می‌آمد که حرارت بالایی تولید می‌کرد و در مدت زمان کوتاهی خشت خام را می‌پخت. افراد زیادی برای خرید امتیاز کوره به محمد مراجعه کردند، ولی امتیاز کوره را به جهاد دانشگاهی داد تا رایگان در اختیار مردم محروم قرار گیرد. محمد در آن زمان، ایام دانشجویی را سپری می‌نمود و اوقات فراغت از درس، همچنین ساعاتی از شب را سرگرم کار بر روی کوره بود. او به خاطر جوشکاری بی‌وقفه، که غالباً بدون امکانات امنیتی بود، شب‌ها هنگام استراحت، سیب زمینی خام روی چشمانش می‌گذاشت تا درد چشم را التیام بخشد. با تصویب و شروع کار کوره، زمین خالی در پشت دانشگاه صنعتی شریف تهران، در اختیار محمد قرار گرفت تا تاسیسات اولیه کوره را در آنجا طراحی کند.
یا محمد مصطفی
۱۴۰۳/۰۹/۱۸

یاد و نام شهیدان همیشه راهگشا خواهد بود

خواهرش می‌گفت: یادمه اوایل پیروزی انقلاب، خیلی از جوان‌ها جذب مجاهدین خلق می‌شدند. آن موقع ایشان در تهران بودند و من سوم راهنمایی بودم. در مدرسه دبیرانی بودند که عضو این گروه بودند. ما چون این معلم‌ها را قبول داشتیم و خیلی ظاهر مذهبی داشتند، قصد داشتم در جلساتشان شرکت کنم. محمد آمد نیشابور و گفت: کجا می‌خوای بری؟ گفتم: باخانم فلانی می‌خوام برم جلسات سازمان. محمد از جا پرید و گفت: اصلاً نرو. این‌ها گروه منافقی هستند و اصلاً مسلمان نیستند. گفتم: داداش، این‌ها جلسه‌های تفسیر و نهج البلاغه دارند. گفت: این‌ها همه‌اش یک پوشش برای جذب بچه‌های خوبه.
s.latifi
هرکه از وعید بترسد دور به او نزدیک شود. هر که از قُوت دنیا سیر نشود، هرچه جمع کند او را بس نباشد. هر که برای دنیا بکوشد از دستش برود و هر که از آن دست کشد نزدش آید. همانا دنیا سایه‌ای است که تا مدت مقرری دراز است.
s.latifi
حبیب خدا: خاطرات شهید حبیب‌الله جوانمردی شهید شانزده ساله‌‌ی انقلاب اسلامی
محسن عمادی
فراتر از زمان
گروه نویسندگان
دیدار با ملائک: زندگینامه و خاطرات سردار شهید جلیل ملک‌پور
گروه نویسندگان
تفسیر روی داربست
گروه نویسندگان
مجاهد بصیر (زندگی‌نامه و خاطرات سردار سرتیپ شهید حسن گودرزی)
گروه نویسندگان
بصیرت در روزگار سکوت
گروه نویسندگان
ترکش داغ
عباس روحی دهبنه
مصطفی (زندگی‌نامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجت‌الاسلام مصطفی ردّانی‌پور)
گروه نویسندگان
مسافر ملکوت
گروه نویسندگان
برای قاتلم؛ زندگی‌نامه و خاطرات سردار عارف شهید حاج علی محمدی‌پور
گروه نویسندگان
مهمان شام
گروه نویسندگان
فدائیان ولایت
گروه نویسندگان
لشکر خوبان: خاطرات مهدی‌قلی رضایی
معصومه سپهری
مزد اخلاص: زندگی نامه و خاطرات شهید علی محمد صباغ زاده
گروه نویسندگان
مسافر کربلا
گروه نویسندگان
شال سبز؛ روایتی داستانی از زندگی شهید سید عبدالحسین دستغیب (قهرمانان انقلاب ۳)
علی اکبر عسگری
شهیدان زنده
گروه نویسندگان
غریب قریب: زندگینامه مهاجر افغانی شهید رجب غلامی
گروه نویسندگان
دلیل
حمید حسام

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۵۲ صفحه

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۵۲ صفحه

قیمت:
۱۲,۰۰۰
تومان