دانلود و خرید کتاب به من میگن؟ سارا حسینی

کتاب به من میگن؟

نویسنده:سارا حسینی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب به من میگن؟

کتاب به من میگن؟ سرودهٔ سارا حسینی و ویراستهٔ زهرا صنوبری است. انتشارات متخصصان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این کتاب شعر برای کودکان نوشته شده است.

درباره کتاب به من میگن؟

کتاب به من میگن؟ که با تصویرسازی‌های «زینب خرم‌آبادی» منتشر شده، دربردارندهٔ شعری برای کودکان است. این اثر سرودهٔ سارا حسینی است. کتاب «به من میگن؟» دربارهٔ حیوانات اهلی یک مزرعه است که خود را با شعر آهنگین معرفی و خصوصیات خود را در شعر بیان می‌کنند و کودکان با حدس‌زدن نام حیوانات را می‌گویند. این عمل باعث آشنایی کودک با حیوانات و خصوصیات فیزیکی آنان می‌شود.

کودکان به‌صورت ذاتی علاقهٔ بسیار زیادی به شعر دارند با خواندن شعر مفاهیم جدید را یاد می‌گیرند. کتاب شعر کودکان می ‌تواند باعث بیدارشدن احساسات کودکان و تقویت ذهن آن‌ها شود؛ چراکه شعر همراه با وزن و موسیقی است و  توجه کودک را به بیان آهنگین و کلمات جلب می‌کند . شعر حس خوشایندی به کودکان می‌دهد و با تشویق‌کردن کودکان به حفظ‌کردن شعر می‌توان باعث افزایش دایرهٔ واژگان در ذهن آن‌ها شد. یاددادن شعر به کودکان چیزی فراتر از سرگرمی است. شعر، کودک را با داستان‌سرایی آشنا می‌کند، قوه تخیل آنان را تقویت می‌کند و باعث تقویت حافظهٔ کودک می‌شود.

شعر کودک و نوجوان، شعری است که با تخیل و درک کودکان و نوجوانان تناسب داشته باشد و در یک جمله اینکه برای این گروه‌های سنی قابل‌فهم باشد. شعر دریافت‌های تازه‌ای به کودکان از جهان پیرامونشان می‌دهد و به آن‌ها کمک می‌کند تا از زاویه‌ای نو و با احساسات عالی به جهان بنگرند؛ در واقع شعر ارتباط کودکان را با جهان عمیق‌تر، عاطفی‌تر و دلچسب‌تر می‌کند. برخی معتقد هستند که شعر کودک و نوجوان در ایران که در آغاز دههٔ ۱۳۶۰ از رشد نسبتاً خوبی برخوردار بود، در سال‌های اخیر به ورطهٔ تکرار افتاده است. برخی نیز باور دارند که این گونهٔ شعری چنان در حیطه‌های زبانی، تخیل و موسیقی منحصربه‌فرد شده است که می‌توان آن را موج پنجم شعر ایران نامید. موج اول تا چهارم عبارتند از «سبک خراسانی»، «سبک عراقی»، «سبک هندی» و «شعر نیمایی»؛ زیرا شعر کودک و نوجوان تمام ویژگی‌های یک سبک مجزا را دارد. از شاعران معاصر که برای کودکان و نوجوانان سروده‌اند، می‌توان به «محمود کیانوش»، «پروین دولت‌آبادی»، «عباس یمینی‌شریف»، «مصطفی رحماندوست»، «شکوه قاسم‌نیا»، «ناصر کشاورز» و «افسانه شعبان‌نژاد» نام برد. شعرهای کودک و نوجوان معمولاً بر اساس گروه‌های سنی آن‌ها تقسیم‌بندی می‌شود:

الف- خردسال/ پیش دبستانی

ب- کودک/ سال اول و دوم دبستان

ج- کودک/ سوم و چهارم و پنجم دبستان

د- نوجوان/ راهنمایی

ه- جوان/ دانشگاه به بالا

خواندن کتاب به من میگن؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب شعر را به کودکان گروه‌های سنی «الف» و «ب» و تمام والدینی که دوست دارند کودکانشان را با حیوانات آشنا و سرگرم کنند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب به من میگن؟

«ما ما ما صدامه