کتاب حریم باور
معرفی کتاب حریم باور
کتاب حریم باور بهقلم رسول ابراهیمی آبشور و ترجمهٔ نجمه تشکری را انتشارات شاملو منتشر میکند. این کتاب به معرفی و بررسی راههای افزایش ایمان میپردازد.
درباره کتاب حریم باور
ایمان قلبی به معارف دین، چیزی نیست که بدون توجه و تمرکز و مراقبت حاصل شود، بلکه انسان باید با تقویت بنیانهای فکری و عملی خود و مواظبتی که در رفتار و گفتارش دارد، به افزایش عمق و خلوص باورش بیفزاید و تلاش کند تا حریمی امن از باورها و عقاید خداپسندانه داشته باشد. کتاب پیش رو کوشیده تا راههای تقویت ایمان را معرفی و بررسی نماید و راهنمای مناسبی برای جویندگان حق و معرف باشد.
خواندن کتاب حریم باور را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مطالعهٔ کتب دینی و مذهبی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب حریم باور
«ایمان در لغت:
ایمان در لغت عرب از ریشهٔ «أمن» گرفته شده است که اگر آن را از ریشهٔ أمَنَ، یأمنُ و آمنا بدانیم، به معنای اطمینان قلب و آرامشی که در اثر نبود ترس به وجود آمده، است و اگر آن را از باب آمن، یؤمن و ایماناً بدانیم درحالیکه اگر به حرف باء یا لام متعدی بشود، به معنای تصدیق کردن میباشد و اگر به حروف یادشده متعدی نباشد به معنای اطمینان پیدا کردن است و در این صورت با معنای اولی که اشاره کردیم، هممعنی است.
ایمان در اصطلاح
ایمان در اصطلاح، نوعی باور است که منشا آن قلب است و در اندیشهٔ دینی اسلام، تصدیق و باور قلبی به خداوند، پیامبر و آموزههایش میباشد. بنابراین خاستگاه و وطن ایمان، قلب آدمی است و به تعبیری دیگر باوری که در این قلب رشد میکند، «ایمان» نام دارد و جاری کردن آن باور بر زبان ضرورتی ندارد. البته ناگفته نماند ایمان با اسلام تفاوت دارد و بلکه ایمان بالاتر از اسلام است. بنابراین هر انسانی مسلمانی لزوماً باایمان نیست و همچنین تفاوت دیگری که بین ایمان و اسلام این است که ایمان دارای طبقات مختلف و درجهبندی میباشد و هیچگونه اکراه و اجباری در آن راه ندارد.»