کتاب ۵۲ هرتز
معرفی کتاب ۵۲ هرتز
کتاب ۵۲ هرتز مجموعه شعری سرودهٔ میثم مرادی است که توسط انتشارات اودیسه منتشر شده است. نویسنده در مقدمهٔ کتاب، ضمن بیان دیدگاههایش درباره شعر، ادبیات و هنر، از نگرش غیرمرزبندیشده خود در نوشتن سخن میگوید و این مجموعه را طغیانی علیه قواعد تثبیتشده و کلیشههای ادبی معرفی میکند.
درباره کتاب ۵۲ هرتز
نویسنده در مقدمه توضیح میدهد که رویکردش به شعر، برخلاف نگرش غالب سنتگرایان ادبی است. او شعر را ابزاری برای واپسرانی تعارضات روانی میداند و باور دارد که نظم شعری الزاماً از ذهنی منظم برنمیخیزد. در نتیجه، اشعار این مجموعه نه به دنبال تطابق با قالبهای سنتی هستند و نه در چهارچوب خاصی از شعر مدرن محدود میشوند.
نام کتاب، ۵۲ هرتز، اشارهای به مفهومی علمی و شاید استعارهای از فرکانسهایی داشته باشد که کمتر شنیده میشوند، اما وجود دارند و گویای حالاتی از انزوا، نوگرایی و جستجوی اصالت در میان انبوه صداهای غالب هستند.
کتاب ۵۲ هرتز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر مناسب است.
بخشی از کتاب ۵۲ هرتز
هرکه در قلبم نشست
صبح و شب دلسرد شد
اشکهایم زیر زورِ باران ناپدید
گریه کردم با وزیدنهای باد
گریه کردم زیر دوش از ترسِ آدمهای شاد!
گریهها کردم ولی آنها ندیدند و سرِ نعشم پریدند و گمان کردند میخندم!
سینهام سنگین شده
من یک مزارم
قبرِ معشوق و رفیقانِ نزارم
میدوم لای بهانه
میخزم توی اتاقِ پشتِ خانه
بال میخواهم به سوی مقصدی آزاد و آغازی دوباره توی آرامش
مرا پرتاب کن جایی که میخندد گُلِ لبهای معشوق
همان جایی که در آن لفظِ ناکامی فقط افسانه است...!»
شعر یه پدیده حسیه و مسلما بستگی به سلیقه فرد داره منم که با بیشتر شعرا همذات پنداری کردم و احساس دلپذیری بهم دست داد
قبلا نسخه چاپی کتاب رو خونده بودم، فضای خیلی دارکی داشت، یه جاهایی حتی شوکه میشدم ولی حقیقتا قدرت قلم شاعر ستودنیه
بسیار کتاب عمیق و دلنشینی هست، به مفاهیم مهم زندگی با نهایت ظرافت اشاره شده که حکایت از قدرت قلم شاعر دارد.
سبک جدید و بسیار دلپذیری بود. از خوندنش لذت بردم و احساس رهایی فکری زیادی در حین خوندنش داشتم. کتاب بسیار دلنشینی برای بودن در آرامش و غرق شدن در دنیای شعر بود. به همگی توصیهش میکنم.
اگه دنبال خوندن شعر در فرم سابق و نرمال هستید فکر نکنم این کتاب گزینه خوبی باشه براتون... اشعار شکل جدیدی دارن و همونطور که خود نویسنده گفته این بی نظمی عامدانست
هنوز این کتاب رو نخوندم ولی ویدیوهای فلسفی یوتیوب آقای مرادی حقیقتا به سبک زندگی من معنا بخشیده...