کتاب زندگی معنوی
معرفی کتاب زندگی معنوی
کتاب زندگی معنوی نوشتهٔ دنیس لین و ترجمهٔ حسین معارف وند است. انتشارات طلایه این کتاب را منتشر کرده است. چگونه روان خود را آزاد کنیم؟
درباره کتاب زندگی معنوی
کتاب زندگی معنوی که شش فصل دارد، نشانگر تلاشهای شخصی نویسنده برای یافتن پاسخهای مناسب در برابر سایههای وحشتناک ترس بوده است؛ ترسی که یک بار آن را در چهرهٔ همکلاسیهای دخترش دید؛ چهرههایی که منعکسکنندهٔ ناامیدی و ترسی بود که همهٔ ما در رویارویی با نابودی احتمالی همنوعان خویش آن را احساس خواهیم کرد. به اعتقاد نویسنده ما باید با این ترس مبارزه کنیم و آن را به امید به خلق آیندهای پویا و مثبت برای همهٔ انسانها تبدیل کنیم. ما باید ریشههای خود را بشناسیم و بهترین میراثی را که اجدادمان بر جای گذاشتهاند، جستوجو کنیم و به آن افتخار کنیم؛ تا بدینترتیب بتوانیم با تمام وجود به نسلهایمان نیرویی بدهیم که بتوانند این مشعل را به سرزمینهای دور دست ببرند. با آرای دنیس لین همراه شوید.
خواندن کتاب زندگی معنوی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زندگی معنوی
«در حال حاضر، ما در آستانه هیجانانگیزترین لحظات تاریخ سیاره خویش قرار داریم. ما این فرصت را به دست آوردهایم تا از طریق اَعمال، تفکرات و انتظارات خود سرنوشت زمین را رقم بزنیم. نیروی لازم برای انجام تغییرات مهم هیچگاه زیاد نبوده است. اما مسئولیت انجام این کارها میتواند بسیار سنگین باشد. بدون شک ما نبردهایی واقعی در پیش داریم. مسائلی که آسایش همنوعان ما و کل زمین را تهدید میکنند مسائلی بزرگ و حیاتی هستند. اخبار رسانهها هر روزه اطلاعاتی به ما ارائه میدهند که هولناک و البته حقیقی هستند. آلودگی هوا، حملات تروریستی، جنگها و تخریب زمین و مرگ حیوانات در حال انقراض از این جملهاند. ما دائماً با مدارکی دالّ بر وجود بحرانهای فراگیر و تهدید کننده روبرو هستیم. این مدارک ترس ما را از این تهدیدها کاملاً قابل درک میکنند. با این وجود، ما کمتر به موفقیتهایی که در جهت رفع این ناامیدیها صورت میگیرند توجه میکنیم. احترام گذاشتن به این موفقیتها امر مهمی است؛ چرا که آنها ایمان و اعتقاد ما به آینده را تقویت میکنند و اعتقادات ما در تعیین این نکته که آیا به سوی آیندهای روشن گام برمیداریم یا سیارهای ویران در انتظار ماست، نقش مهمی ایفا میکنند.
تسلیم شدن در برابر حملات سخت حقایق مأیوس کننده و فرورفتن در لاک ترس، بیتفاوتی و سستی کار آسانی است. اما این طرز برخورد هر چند قابل درک باشد، بهای گزافی دارد که ما نمیتوانیم از عهده آن برآییم. هر آنچه که انتظار آن را داشته باشیم به حقیقت خواهد پیوست و آنچه که ما از آینده انتظار داریم به شکل یک پیشگویی درمیآید که خود آن را تحقق میبخشیم. آیا شما در آستانه ورود به قرن جدید خواستار تغییراتی تاریخی همچون وقوع زلزله و طوفانهای سیلآسا هستید؟
اعتقادات و انتظارات شخصی شما پیرامون آینده چیست؟ آیا به نظر شما تغییراتی ناگوار و غیرقابل پیشگیری در راه است؟ آیا فکر میکنید که نسلهایتان سالهای سال تداوم خواهند داشت، میآموزند، عشق میورزند و دنیایی بهتر برای آیندگان خویش به یادگار میگذارند؟ ما باید با ترسهایمان مبارزه کنیم و ریشههای آنها را بیابیم تا بتوانیم اساساً به آنها جهتی مثبت ببخشیم.»