دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸ | طاقچه

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:
۳.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸

در این شماره می‌خوانیم: - روش جدید ۲ دانشمند ایرانی برای کشف جعل اسناد - نخستین ماهواره عملیاتی ایران پرتاب می شود - ادعای مهندسی انتخابات از سوی رئیسی - اروپا باید سرنوشت خود را به دست بگیرد - نخل طلا به مربع رسید - ۱۴۳۲ نفر از تصادف‌کنندگان اخیر، نوگواهینامه هستند - شب‌های تاریک پایتخت - روایت بانک مرکزی از گرانی و ارزانی کالاها - تداوم یورش نظامیان آل سعود به العوامیه - هزاران داعشی برای حمله به روسیه آماده می‌شوند - بازشماری آراء رای نیاورده بود - گسترش اعتیاد بین کودکان حاشیه‌نشین - پاسخ لاریجانی به صالحی‌امیری درباره ربنای شجریان - تیراندازی در می سی سی پی ۸ قربانی گرفت - ترکیب هیات‌‌رئیسه‌ مجلس‌ تغییر نمی‌کند - آماده مذاکره سازنده با آمریکا هستیم - عربستان چگونه ترامپ را به بازی گرفته است - تاکید سیسی و عبدالله دوم بر ادامه مقابله با تروریسم - اعلام نظر شورای نگهبان درباره انتخابات به تاخیر افتاد - آخرین اخبار از حادثه منچستر - وقوع انفجار در منچستر - نحوه خرید تضمینی گندم سال ۹۶ تعیین شد - واکنش تند خطیب برجسته تهران به حرام خواندن آرا - آل سعود همچون بعثی‌ها قربانی مطامع آمریکا می‌شوند - شکایت خانواده مرسی - خشم سعودي ها از اقدام امير قطر درباره ايران - مرز عربستان و قطر بسته شد - بار بدهی‌های احمدی نژاد همچنان بر دوش روحانی - مصرف پروبیوتیک ها علائم افسردگی را بهبود می بخشد - اسراییل ساخت یک شهرک جدید را تصویب کرد - ترکیه باید پاسخگوی شهادت مرزبانان ایرانی باشد
حیات
۱۳۹۶/۰۳/۱۱

داریوش سجادی: دشمن دشمن ما! مصاحبه منتشر نشده تسنیم با اینجانب در ارتباط با شجریان ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پرسش: چه عاملی موجب شده که رسانه‌های بیگانه و گروه های اپوزیسیون که اساساً نسبتی با هنر اصیل ندارند، این همه سنگ استاد شجریان را به سینه می‌زدند؟ پاسخ: در ابتدا

- بیشتر

رایگان