کتاب صدای رسا
معرفی کتاب صدای رسا
کتاب صدای رسا نوشتهٔ ما پینگ و ترجمهٔ پگاه یزدان شناس و حسین خلیفی است. انتشارات گونیا این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب صدای رسا
کتاب صدای رسا نوشته ما پینگ (Ma Ping)، در پسزمینهای از تلاشهای دقیق برای رفع فقر در چین روایت میشود و داستانی پرپیچ و خم و احساسی را در استان سیچوان به تصویر میکشد. با تمرکز بر روستای هوادنگو که در طی دو سال از فقر خارج میشود، شخصیتهایی چون دینگ کنگجیه (اولین دبیر)، می شیانگلان (زن جدید روستایی)، تنگ نا (کارمند کمکی) و دیگران با جزئیات غنی و عمیق ترسیم شدهاند. این رمان با استفاده از المانهای فرهنگی منحصربهفرد مانند اپرای سیچوان و درامهای محلی، صدایی جذاب از دوران معاصر به گوش میرساند .
خواندن کتاب صدای رسارا به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران رمان خارجی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب صدای رسا
«در روزهای بعد، از یک طرف مشغول درمان درد پا و کمرم بودم، و از طرفـی مشـغول جمعآوری اطلاعات مرتبط با کاهش فقر. فهمیدم که خودم و دوستان سطح پایینی کـه دارم وقتی حرف از مسئله ریشهکنکردن فقـر مـیشـد، همـه بـه قطـع مـیتوانسـتند در موردش صحبت کنند چرا که همه مستقیم یا غیرمستقیم درگیـرش بودنـد. یـک بـار رئیس مرکز فعالیتهای فرهنگی، رو به من میگفت که روز اول در روستای فقیرنشـین همیشه تا آخر شب مشغول بوده است، همزمان از بین افرادی که از جای دیگری آمـده بودند، اولین دبیری که از روستایی فقیرنشین آمده بود و موقتاً به این کار گماشته شـده بود، از قضا دقیقاً جلوی من بود».