معرفی و دانلود کتاب از خلعت پوشان pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب از خلعت پوشان

کتاب از خلعت پوشان

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب از خلعت پوشان

کتاب از خلعت پوشان نوشتهٔ عبدالحسین ابراهیمی بویینی و ویراستاری رجبعلی سوداگر است. انتشارات پژوهندگان راه دانش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب از خلعت پوشان

کتاب از خلعت پوشان

انتشارات پژوهندگان راه دانش که در استان خوزستان و شهر اهواز قرار گرفته، کتاب‌های آموزشی و کمک‌درسی در حوزه‌های علوم طبیعی و ریاضیات را وارد بازار نشر کرده است. عنوان‌هایی مانند «فقط برای تفریح»، «رستگاری»، «اینجا کلیک کن تا همه را بکُشی»، «نظام‌نامهٔ سامورایی» و «داده و قدرت» از کتاب‌هایی است که به‌وسیلهٔ انتشارات پژوهندگان راه دانش منتشر شده است.

خواندن کتاب از خلعت پوشان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران خاطرات پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از خلعت پوشان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:از خلعت پوشان
تعداد صفحه‌ها:۱۲۳ صفحه
قیمت کتاب:۱۲۰۰۰۰ تومان

bajoul.h
۱۴۰۵/۰۲/۳۱

نویسنده زندگی نامه خود را در نوشته‌ای بسیار عاطفی و قابل فهم و راحت ارایه داده است. و مانند همه‌ی سرگذشت‌های خوب حس بسیار خوبی از خواندن کتاب از خلعت پوشان به خواننده منتقل می‌کند. بسیار انگیزشی خواهد بود وقتی...بیشتر