معرفی و دانلود کتاب معادله شادی را حل کن! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب معادله شادی را حل کن!

کتاب معادله شادی را حل کن!

مسیرت را به طرف شادی مهندسی کن

۵.۰ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب معادله شادی را حل کن!

کتاب معادله شادی را حل کن! نوشتهٔ محمد جودت و ناهید هاشمی و نادر هاشمی است. انتشارات سخنران این کتاب را منتشر کرده است.

خواندن کتاب معادله شادی را حل کن! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب معادله شادی را حل کن!

«بسیاری از ما به این دلیل از زندگیمان ناراضی هستیم که انتظار داریم زندگی طبق خواسته‌هایمان در زمان و مکان دلخواهمان پی رود، ولی زندگی طبق این روال پی نمی‌رود؛ اما اگر انتظار نداشته باشیم که زندگی دقیقاً طب خواسته‌هایمان پی رود، ولی باز هم در ذهن تصویر خواسته‌هایمان از زندگی را مجسم کنیم و اگر زندگی طبق خواسته‌هایمان پی نرفت، همچنان اوضاعمان خوب است، چرا، چون لااقل در موقعیتی هستیم که بتوانیم انتظاراتمان را مدیریت کنیم. به نظرم ما به این دلیل خوشحال نیستیم که به جای زندگی در دنیای واقعی در اذهانمان گم شده‌ایم. بیشتر وقتمان را صرف دنیای درونیمان می‌کنیم تا دنیای بیرونی. بسیار شنیده‌ام که مردم از سرعت زندگیشان گله دارند و می‌گویند در چشم بر هم زدنی روز و هفته و ماه و سال در گذر است. اگر شما هم مانند بسیاری دیگر از جایگاهتان در زندگی راضی نیستید و بله ذهنتان اجازه می‌دهید مدام درگیر گذشته باشد یا دغدغه آینده را داشته باشید در آن صورت شادی از زندگیتان رخت بر خواهد بست. علت عدم شادیتان به طور قطع جایگاه فعلیتان در زندگی نیست، علت آن است که به افکارتان اجازه می‌دهید کله مدام در مسیر گذشته و آیندهٔ زندگیتان در جولان باشند و همیشه در حال تصور چیزهایی هستید که الان باید در زندگی‌تان باشند ولی نیستند. لحظه‌ای درنگ کنید و به این مسئله فکر کنید».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب معادله شادی را حل کن! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمعادله شادی را حل کن!
عنوان دیگرمسیرت را به طرف شادی مهندسی کن
عنوان در زبان مبدأSolve for happy: engineer your path to joy