دانلود و خرید کتاب یکصد چالش کوئری نویسی در SQL Server برای یک تحلیلگر داده‎ حمیدرضا حداد
تصویر جلد کتاب یکصد چالش کوئری نویسی در SQL Server برای یک تحلیلگر داده‎

کتاب یکصد چالش کوئری نویسی در SQL Server برای یک تحلیلگر داده‎

معرفی کتاب یکصد چالش کوئری نویسی در SQL Server برای یک تحلیلگر داده‎

تسلط بر نرم‌افزار SQL Server یکی از اساسی‌ترین نیازهای یک تحلیلگر و یا دانشمند داده می‌باشد. این کتاب به بیان یکصد مسئله کاربردی در جهت تسلط عملی بر فرآیند کوئری نویسی پرداخته و در همین زمینه از چهار منبع اطلاعاتی شامل سه منبع آموزشی (دیتابیس‌های Pubs، Northwind و Titanic) و یک دیتابیس واقعی (مربوط به یک شرکت فعال در حوزه انرژی) استفاده شده است. به منظور تسهیل مطالعه شما خوانندگان عزیز، فایل هر چهار منبع اطلاعاتی در محیط GITHUB شخصی اینجانب درج و آدرس آن در ابتدای هر فصل ارائه شده است. در هر فصل، توضیحی اجمالی در جهت شناخت بیشتر دیتابیس، جداول آن و انواع روابط موجود در آن ارائه گردیده است و سپس کوئری ها به ترتیب ساده تا دشوار ارائه شده است. پیشنهاد می گردد در ابتدا خواننده عزیز در جهت حل هر مسئله، حداکثر وقت و تلاش خویش را معطوف نموده و پس از آن به پاسخ تشریحی ارائه شده مراجعه نماید. برای فصول اول، به منظور هدایت خوانندگانی عزیز، راهنمایی‌هایی در نظر گرفته شده که می‌توانند ضمن رجوع به اینترنت و یا کتب آموزش تفصیلی، دانش خود را نسبت به روش مورد بحث ارتقا دهند.

پاکسازی و پیش‌پردازش داده‌ها با پایتون
مدیریت پروژه
محمد حسام شاکری
هوش مصنوعی به زبان ساده
بلی ویتبای
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، عربی ۱ انسانی (دهم)
علی جعفری‌ندوشن
اقتصاد شبکه های انرژی
حسین صادقی
مقدمه‌ای بر فیزیک پلاسما (جلد اول)
دونالد گارنت
راهنمای پیکره دانش تحلیل کسب و کار
موسسه بین‌المللی تحلیل کسب و کار
هوش تجاری مبتنی بر مایکروسافت
وحید قربانی
اصول تئوری اطلاعات (جلد اول)
رضـا خلیـلیان
قایق های بی نشان
فریبا کریمی
الکترومغناطیس ۱
سعید محمدی
۱۴۰۲/۱۲/۱۵

کتاب خوبی بود. از نویسنده عزیز ممنونم.

aida
۱۴۰۲/۱۲/۱۳

کتاب بسیار خوبی بود. من تازه شروع کردم در این حوزه آموزش دیدن. از سطح آسان تا سطح متوسط و پیچیده کوئری های خوبی داشت. از همه بهتر پاسخ تشریحی هر سوال بود که خیلی بهم دید داد.

۱۴۰۳/۰۳/۱۴

از این دست کتاب ها خیلی کم به زبان فارسی تالیف شده. تجربه فوق العاده ای بود. تشکر از استاد حداد عزیز

۱۴۰۳/۰۴/۲۶

عالی بود.