کتاب آسمان من تمامش آبیست
معرفی کتاب آسمان من تمامش آبیست
کتاب الکترونیکی آسمان من تمامش آبیست نوشتۀ سعید رضایی فرد است و انتشارات حامیان آن را منتشر کرده است. کتاب آسمان من تمامش آبیست دلنوشتهای با زبانی شاعرانه است.
درباره کتاب آسمان من تمامش آبیست
در اعماق وجود هر شاعری زبانی نهفته که با زبان روزمره فاصله دارد. این زبان، زبانی است که با نجواهای درونی و لایههای پنهان ذهن شاعر پیوند خورده و در قالب کلماتی که گاه بهسختی قابل تفسیرند، خود را نمایان میسازند. شاعر در هر بیت و مصرعی که میسراید، دنیایی از معانی را در میان خطوط و فواصل کلمات میپندارد و خواننده را به چالش میکشد تا در میان این پیچ و خمها، معنای واقعی شعر را کشف کنند.
زبان حال شاعر، زبانی است که در آن هر واژه و هر ترکیب دارای وزن و ارزشی است که فراتر از معنای لغوی خود، به دنبال انتقال حسی عمیق و ناب است. این زبان، زبانی است که در آن سکوتها گاهی فریادهایی هستند در جستجوی شنیدهشدن و فریادها زمزمههایی هستند به دنبال فهمیدهشدن.
درک این زبان مستلزم غوطهورشدن در اقیانوسی از احساسات و تجربیات است که شاعر در طول حیات خویش جمعآوری کرده و حالا در قالب شعر به اشتراک میگذارد. این درک، نیازمند توانایی خواندن میان خطوط و شناخت نمادهایی است که شاعر برای بیان دنیای درونی خود به کار میبرد.
شعر برای هر شاعر به روزنهای مانند است که وی از آنجا به دنیا مینگرد و موقعیت اطراف را با تمام گرمی و سردیاش موافق چشماندازش به تصویر میکشد. فردیت ایجاد از همینجا سرچشمه دارد. هر شاعری صاحب روزنۀ خود است و از آن به تماشای دنیا نشسته است و برداشت خویش را طبق توانش روی کاغذ میآورد. کتاب آسمان من تمامش آبیست دلنوشتهای با زبانی شاعرانه است
خواندن کتاب آسمان من تمامش آبیست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به متون شاعرانه مناسب است.
بخشی از کتاب آسمان من تمامش آبیست
مأمنی پیدا نیست
ظلمت کده ای در آغوشم کشیده
برای یافتن من
دگر شعر به کار نمی آید
آسمان من، تمامش آبیست...»