دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۲/۲۴ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۲/۲۴

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۲/۲۴

در این شماره می‌خوانیم: - ماسک هوشمند آلودگی هوا ساخته شد - لغو جذب خلبان خارجی از سوی هما - آیفون ۸ هزار دلار قیمت خواهد داشت - شناسایی ویروس آنفلوآنزا و ابولا با نانوذرات طلا - مردم امشب را در بیرون از منزل بمانند - «مرورگر وب بومی» تولید می شود - زلزله ۵.۷ ریشتری بجنورد را لرزاند - سایت کارانه نا امن و غیر قانونی است - اتهام قالیباف به برادر روحانی و جهانگیری - سابقه بیمه روستاییان برای بازنشستگی به ۱۰ سال کاهش یافت - استفاده از عکس رییس اصلاحات در داخل ستادها بلامانع است - هر معتاد در طول عمرش ۵ نفر را آلوده می‌کند - جزییات جلسه شورای نگهبان با نمایندگان نامزدها - ناجا به هیچ جریان سیاسی وابسته نیست - کاش به‌برخی از نامزدها دروغ‌سنج وصل‌می‌کردند - مرگ کودک ۲ ساله بر اثر مصرف داروی اشتباه - خنثی‌سازی برنامه‌ریزی یک گروهک تروریستی - مرگ سه معلم مشگین‌شهری در حادثه رانندگی - شناسایی بیش از ۲۰۰ قربانی آلوده به باج افزار - ائتلاف «جاحد» از قالیباف حمایت کردند - عكس/ طبیعت جزیره هرمز پوشيده ازطبقات رسوبی و آتشفشانی - خطرناک ترین مردان جهان از نگاه ایندیپندنت - شلیک به هدف با هوش مصنوعی - مشخصات فنی گوگل پیکسل ۲ لو رفت - اظهارات عجیب کارگردان سینما در همایش حامیان رئیسی - ۲۰ هزار نفر در ورزشگاه ۱۲ هزارنفري - رئیسی: آقایان به ما اتهام دیوارکشی می‌زنند - پاسخ رییسی به سوالات جوانان - واژگونی اتوبوس ۲۰مصدوم برجای گذاشت - یادداشت شهاب حسینی برای انتخابات۹۶ - تک‌تک شما جوانان با موبایل‌تان یک صداوسیما باشید

رایگان