کتاب زندگی در حال
معرفی کتاب زندگی در حال
کتاب زندگی در حال نوشتۀ سکینه اکبری است. انتشارات عصر کنکاش این کتاب آموزشی را روانۀ بازار کرده است.
درباره کتاب زندگی در حال
در کتاب زندگی در حال مهارتهایی مانند مدیریت نگرش منفی به نگرش مثبت و سازنده تبدیل میشود و عادتهایی همچون مدیریت زمان و برنامهریزی اهداف کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت و مدیریت مالی و اهمیت مراقبههای قبل از خواب همراه با مزایای آنها را فرا میگیرید. اهداف زندگی خود را بررسی کنید و اگر از تعادلی نسبی برخوردار هستید و احساس رضایت و شادی دارید، آن را ثابت نگه دارید، ولی اگر اهداف قسمتی از زندگی خود را فدای قسمتی دیگر کردید و احساس افسردگی و نارضایتی دارید نیازمند تغییر در زندگی خود و تبدیل آن به زندگی مطلوب و استفاده از تمام ابعاد زندگی هستید. کتاب زندگی در حال مهارتهای لازم برای زندگیکردن را آموزش میدهد.
خواندن کتاب زندگی در حال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به علاقهمندان تغییر در زندگی و اهداف خود و کسانی که میخواهند از تمام زندگی و هر ثانیۀ آن لذت ببرند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زندگی در حال
«نگرشهای مثبت و یاریرسان
میخواهی از منابع غیرمنتظره یاری شوید، باید برای اطرافیان و دیگران آرزوهای خوب کنی و سعی کن با مهارتهایت به آنها کمک کنی.
- یک باور دیگر
آگاه باشیم زمانی که باتوجهبه توانایی و استعدادمان به دیگران کمک میکنیم و کیفیت زندگی مردم را بالا میبریم انتظار پاداش آنچنانی نداشته کن با دانش و مهارت خود بر غنای دنیا بیفزایی و برای همه باشیم. پس سعی مردم سلامتی و موفقیت را بخواهی .
یک باور سازنده دیگر راضی باش به خودت بگو فرصتی به وجود آمد که به مردم خدمت کنم خوشحال باش و قدرشناس موقعیت به وجود آمده باش. مطمئن باش.
دنیا نتیجه همه کارهای مثبت و انرژیهای مثبت را بهسوی خودت سرازیر میکند.
درصدی از در آمد خود را برای بخشش هدیه و امور خیریه اختصاص دهید، این کار به شما احساس خوبی میدهد و نسبت به پول احساس خوبی پیدا میکنید به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش به سمت خودت برمیگردد.
نگرشی مثبت و سازندۀ دیگر پیوسته در ذهن خود مرور کن به چه نحوی میتوانم به مردم خدمترسانی کنم.
مطمئن باش استعداد بیهمتایی داری که هیچکس دیگر مانند آن را ندارد این گفتگوهای درونی و ذهنی که با خودت انجام میدهی شما را به سمت آرامش سوق میدهد.
و عبارات مشابه دیگر گفتگویی ذهنی و درونی است که شما را به سمت پریشانی، استرس و عصبی بودن سوق میدهد.
همین حالا کاری را که انجام میدهی بر روی آن دقت کن از خودت سؤال کن، خودت را مورد ارزیابی قرار بده.
که در روی این کار چقدر از تواناییهای خودم استفاده کردم روی کارت تمرکز کن.
یک باور مثبت و سازنده دیگر:
تعدادی از مردم سعی میکنند از دل اتفاقهایی که برایشان رخ میدهد یک واقعیت مثبت بیرون بکشند که همین امر به آنها فرصت رشد و سازندگی میدهد و درحالیکه این اتفاق در نظر تعدادی دیگر از مردم تجربه ناموفق محسوب میشود.
افراد سازگار با برطرفکردن و حل مسئله پیشآمده به خودشان قدرت دوباره میدهند این تمرین سازندهای محسوب میشود.»