معرفی و دانلود کتاب هفتاد صفحه از زبان شیطان pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب هفتاد صفحه از زبان شیطان

کتاب هفتاد صفحه از زبان شیطان

۵.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب هفتاد صفحه از زبان شیطان

کتاب هفتاد صفحه از زبان شیطان نوشتهٔ علی راحمی حقیقی و ویراستهٔ مونا محمدنژاد است. انتشارات سیب سرخ این رمان معاصر ایرانی را منتشر کرده است.

درباره کتاب هفتاد صفحه از زبان شیطان

کتاب هفتاد صفحه از زبان شیطان حاوی یک رمان معاصر و ایرانی است که در بخشی از آن می‌خوانید مردم زیر لب افرادی را نفرین می‌کردند و بعضی‌هایشان به راوی این داستان، تف می‌انداختند. راوی می‌گوید که برای آخرین‌بار به «آماندا» نگاه کرد. می‌خواست او را ببوسد که مادرش مانع شد. درست زمانی که سه گام تا ارابه مانده بود، مادربزرگ راوی که گویا طاقتش به سر رسیده بود، به سمت او دوید و گلویم را فشرد و گفت «تو شیطانی!» این راوی کیست و ماجرا چیست؟ این رمان ایرانی را بخوانید تا بدانید.

خواندن کتاب هفتاد صفحه از زبان شیطان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هفتاد صفحه از زبان شیطان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:هفتاد صفحه از زبان شیطان
تعداد صفحه‌ها:۶۹ صفحه
قیمت کتاب:۱۱۱۴۰ تومان

ژنرال کتاب خوان
۱۴۰۴/۰۶/۰۳

کتاب خیلی عجیب و جالبی بود، باعث میشد که تو بخوای هی ادامه اش رو بخونی... و من به شخصه به حرف هایی که تو کتاب گفته میشد مینشستم فکر میکردم...

miladsa
۱۴۰۳/۰۴/۱۸