کتاب طرز فکر استارتاپی
معرفی کتاب طرز فکر استارتاپی
کتاب طرز فکر استارتاپی نوشتهٔ پیت موون و ترجمهٔ محمود محمدی و ویراستهٔ رایحه کریمی نوری است و انتشارات دیده بان قلم فرتاک آن را منتشر کرده است. «کمکم کنید تا یک کسبوکار را راهاندازی کنم»؛ ده درس در مورد چگونگی غلبه بر ترس، یادگیری طرز فکر استارتاپی یک میلیونر و تبدیلشدن به رهبری خودباور در این کتاب آمده است.
درباره کتاب طرز فکر استارتاپی
کمبود بودجه بزرگترین مانع پیش روی شما در مسیر شروع و راهاندازی یک کسب و کار نخواهد بود. این حقیقت که تامین بودجه موردنیاز امری استرسزاست انکارناشدنی است اما لزوما کمترین بودجه و منابع مالی شروع کار را با تاخیر مواجه نمیکند. در چنین مسیری بزرگترین مانعی که سر راه شما قرار خواهد گرفت خودتان هستید؛ مانعی که باید بر آن غلبه کنید.
کتاب طرز فکر استارتاپی ده درس در مورد چگونگی غلبه بر ترس، یادگیری طرز فکر استارتاپی یک میلیونر و تبدیلشدن به رهبری خودباور به شما ارائه میدهد.
خواندن کتاب طرز فکر استارتاپی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران کتابهای مدیریت و کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب طرز فکر استارتاپی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | طرز فکر استارتاپی |
| عنوان دیگر: | کمکم کنید تا یک کسبوکار را راهاندازی کنم؛ ده درس در مورد چگونگی غلبه بر ترس، یادگیری طرز فکر استارتاپی یک میلیونر و تبدیلشدن به رهبری خودباور |
| عنوان انگلیسی: | Startup mindset: help me start a business: ۱۰ lessons on how to overcome fear, learn the millionaire start-up mindset become a confident leader |
| موضوع: | مدیریت و کسب و کار |
| نویسنده: | پیت موون |