دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۲/۱۷ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۲/۱۷

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۲/۱۷

در این شماره می‌خوانیم: - تامین آب آشامیدنی امارات از یخ های قطب جنوب! - تولید جلبکی که هم غذا است و هم سوخت - ضرورت فعالیت تخصصی شوراها و دوری از سیاست زدگی - خیز افزایش ازدواج در کشور - جزئیات لغو تفاهم‌نامه با فرانسوی‌ها برای ساخت ترمینال ایرانشهر - تخلیه یک مرکز خرید در فرانسه - ظرفیت های گردشگری تهران مغفول مانده است - اعلام حمایت عارف از روحانی - شب ۲۹ اردیبهشت لیلة القدر ملت ایران است - نامزدها، برنامه ارایه دهند - یک پُرس کبابی که به قیمت «نیسان» تمام شد - تهران شهری غمگین - اهواز بازهم آلوده‌ترین شهر ایران شد - ستاد رئیسی مستندات تخلف در صندوق فرهنگیان را منتشر کرد + جزئیات - دولت در اجرای تعهدات برجام «خودشیرینی» کرد - گفت‌وگوی محمدجواد لاریجانی با صداوسیما با فشار دولت لغو شد - دیدار تخت روانچی با معاون وزیر خارجه آلمان - چک برجام را نقد می کنم - اطلاعیه ستاد روحانی درمورد سانسور مستند تبلیغاتی - شهادت ۳ پرسنل انتظامی در تعقیب و گریز یک قاچاقچی - وعده کارانه ۲۵۰ هزار تومانی عریان‌ترین نماد فساد است - جزییات افزایش شهریه مدارس غیردولتی - شهرداری به قول‌هایش برای اصلاح نواقص شهرآفتاب عمل نکرد - شهرداری به هیچ یک از وعده‌هایش عمل نکرد - شورای شهر از لیست اموال قالیباف بی‌خبر است - مادربزرگم مرا به سینما علاقمند کرد - احضارپیمانکار معدن زمستان یورت آزادشهر به دادسرا - «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس شد - تظاهرات ضد دولتی در ونزوئلا به خشونت کشیده شد - نصب چراغ راهنما روی مواد غذایی - مرگ دردناک پسر ۲۲ ساله در اصابت رعدو برق

رایگان