دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۲/۱۲ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۲/۱۲

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۲/۱۲

در این شماره می‌خوانیم: - تغییر ایدوئولوژی حماس/ مهمترین بخش های مانیفست جدید - تولید ارزان سوخت پاک از جلبک با کمک محقق ایرانی - بلندگوی «الکسا» از این پس آواز می خواند و درددل می کند! - روباتی که سبزی و میوه می چیند - دریافت وعده های غذایی بر اساس ویژگی های دی ان ای - محققان موتور پلاستیکی موشک ساختند - صادرات چاپگرهای ۳ بعدی ایرانی به آفریقا - مرثیه برای «دُر دَری» در شبه‌قاره - قاتل زن باردار و برادرش قصاص شد - اجرای رجیستری موبایل از تیر ماه - ارسال توریست به فضا تا سال ۲۰۱۸ - تولید ارزان سوخت پاک از جلبک - سفر روحانی به کرمانشاه لغو شد - پنس:گزینه‌ها علیه کره‌شمالی روی میز است - تهران صاحب «سپنتا» می‌ شود - واژگونی مینی‌بوس توریست‌های آلمانی - قربانی کودک‌آزاری در مشهد جان باخت - هتل های زائران حج تمتع ۹۶ رزرو شد - تهران ۳ میلیون حاشیه‌نشین دارد - واکنش محمد هاشمی به اظهارات یک مداح - هوشمندهای خطرآفرین - میرسلیم:ما نیازمند آمریکا نیستیم - حذف دلار از روابط تجاری ترکیه و هند - مرکل: عربستان حمله به یمن را پایان دهد - واژگونی مینی‌بوس حامل دانش‌آموزان در شیراز - کاهش واردات کالاهای اساسی در سال ۹۵ - مرگ یک کارگر براثر ریزش معدن در سوادکوه - اجرای رجیستری موبایل از تیر ماه - هشدار کره‌شمالی درباره انجام آزمایش هسته‌ای - لاریجانی: افزایش ۳ برابری یارانه امکان‌پذیر نیست - افشای جزئیات جدیدی از هلاکت "اسامه بن لادن"

رایگان