دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۱/۲۷ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۱/۲۷

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۱/۲۷

در این شماره می‌خوانیم: - هوش مصنوعی گوگل نقاشی می کشد - اعتراض علیه ترامپ، در ارتفاع ۹۰ هزار فوتی زمین! - اپل مجوز آزمایش خودروهایش را گرفت - آیا اپل « والت دیزنی» را می‌خرد؟ - درخواست تازه اف‌بی‌آی از مایکروسافت - «مرز ما عشق است» در راه نمایشگاه - عارف لرستانی» بر اثر خطای پزشکی جان سپرد - ۱۲ هزار خبرنگار بیمه شده داریم - واکنش پژمان جمشیدی به درگذشت پژمان جمشیدی +عکس - «سمانه پاکدل» هم عکس بدون آرایش خود را منتشر کرد! - کیهان کلهر بار دیگر در تالار وحدت روی صحنه می‌رود - جلیلی دار فانی را وداع گفت - مردم باحضورخود در انتخابات، پشتیبان نظام باشند - واکنش ایران به جنایت هولناک تروریست‌ها در سوریه - بازیگر سریال‌های شهرزاد و کیمیا داوطلب انتخابات شد - بی اعتمادی سرمایه‌گذاران ژاپنی به آینده فرانسه - افزایش قربانیان سیل آذربایجان به ۴۱ نفر - نوزادی با هشت دست و پا زیر تیغ جراحان رفت - زمان و مکان مراسم تشییع پیکر عارف لرستانی - توئیت رضایی درموردمذاکرات حج - گرگ فضای مجازی دستگیر شد - نیمه شمالی کشور ۱۵ درجه سردتر می‌شود - علت حوادث سیل آذرشهر از زبان وزیر نیرو - ۵ کشته و مجروح نتیجه واژگونی خودروی مگان - وظیفه فوری مسئولان کمک به آسیب دیدگان است - تیم انتخاباتی روحانی جوان شد - ۲۲۰ کشته و زخمی در حمله تروریستی حلب - تبدیل احمدی نژاد از تراژدی به کمدی - جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا از سوئیفت افشا شد - دومين خبر خوش براي هواداران پرسپوليس - یک ربات زنی را از مرگ حتمی نجات داد

رایگان