کتاب نیروی اراده
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۵۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب نیروی اراده
«نیروِی اراده» نوشتهی روی اف بامیستر(-۱۹۵۳) روانشناس تحقیقات پیشگام و جان تیرنی(-۱۹۵۳) نویسندهی ستون علمی روزنامهی نیویورک تایمز است.
در این کتاب، بامستیر، با همکاری جان تیرنی تلاش میکنند تا درک ما را از مطلوبترین فضیلت انسانی دگرگون سازند: کنترل نفس. کتاب نیروی اراده با توسل به تحقیقات و فرزانگی متخصصان زندگی حقیقی، درسهایی از تمرکز بر تواناییها و هدایت دوبارهی زندگی به اشتراک میگذارد.
بامستیر در آنچه به مستندترین برگه روانشناسی اجتماعی تبدیل شد، متوجه شد که نیروی اراده در حقیقت پایهی فیزیکی دارد و مانند یک ماهیچه عمل میکند: میتواند با تمرین تقویت شود و در اثر استفادهی بیش از حد، خسته میشود. نیروی اراده از گلوکز تغذیه میکند و میتواند به سادگی با پرکردن مجدد سوخت مغز، تقویت شود. به همین دلیل است که خوردن و خوابیدن- و به خصوص انجام ندادن این دو- تأثیری شگرف بر نیروی اراده دارد.
با وجودی که محدودیتهای طبیعی در کنترل نفس وجود دارند، این محدودیتها میتوانند دستکاری شوند. ما میتوانیم توان نیروی ارادهی خود را بسازیم. این کتاب شامل درسهایی از آزمایشگاه، زندگی افراد برجسته، والدین و هنرمندانی از جمله دیوید بلین، درو کری، اریک کلپتون و ماری کار میباشد. کتاب نیروی اراده چگونگی تعیین اهداف واقع گرایانه (در واقع در تهیه فهرست انجام کارهای روزانه، نوعی دانش وجود دارد)، چگونگی نظارت بر پیشرفت (به طوری که چند وقت یک بار به خودتان جایزه بدهید) و چگونه ایمان داشتن، حتی در زمان تردید را، توضیح میدهد. از زمانی که در خود عادتهای درست ایجاد میکنید و روشهایی پیدا میکنید که برایتان موثر واقع میشوند، افزایش نیروی اراده آسانتر میشود، به این مفهوم که به انرژی ذهنی کمتری برای مقاومت در برابر وسوسه نیاز پیدا خواهید کرد. این نه جادو است و نه شعارهای بی محتوای کتابهای کمک به خود، بلکه تنها راهی به سوی زندگی بهتر است.
رایگان
وقتتون روباخوندنش هدر ندید توی این موضوع کتاب های خیلی بهتر زیادن مثل درجستجوی خویشتن از رولومی ، زندگی خود را دوباره بیافرینید از یانگ بدترین کتابی که درباره ی اراده خونده بودم افزایش قدرت اراده از مهدی خردمندبودکه باخوندن این
من از وقتی که سن خیلی کمی داشتم کتاب میخوندم و بودجه مخصوص کتاب خریدنمو داشتم.با کتاب های موفقیت و خودیاری و اینجور چیز ها هم خیلی زود(تقریبا از ۱۳ سالگی) اشنا شدم و شروع کردم به خوندن. ولی الان به
🔸️🔹️🔸️فکر می کنید در زندگی گم شده اید؟! ☄☄☄افرادی را ببینید که روشی غیر مستقیم برای رسیدن به موفقیت در پیش گرفتند... -⚡ری کراک، موسس " مک دونالد " تا ۵۲ سالگی لیوان کاغذی و مخلوط کن میلک شیک می ساخته... - ⚡مری
کتاب خوبیه فقط من نمیدونم دفتر خاطرات هخامنشی دست کیه که این همه جملات زیبا ازش بیرون میاد.بابا یه منبع هم واسه حرفاتون ذکر کنید مگر نه حرف مفت که پولی نیست🤣🤣🤣
نویسندگان کتاب که متخصصان برجسته ای هستند بر اساس داده های تحقیقات روان شناسان و دانشوران علوم اعصاب به خوبی مولفه هایی که در نیروی اراده دخیلند را برایمان روشن و هر بار راهکار یا نکته ای بر اساس آن
کتاب بسیار خوبیه.کاملا تحقیقات محوره ولی متاسفانه بعضی قسمت هاش بسیار بد ترجمه شده و گنگه. ممنون از طاقچه به خاطر رایگان گذاشتن این کتاب
خیلی پیچیده است و نتونستم کامل بفهمم تا یه مقداری خوندم دیدم فقط یک صفحه از پنجاه صفحه رو حالیم شده ترجمه خیلی ضعیفه اوضاع پیچیده تر هم کرده.
نگاه به رایگان بودنش نکنید ، کتاب خیلی خوب و عالی ایه ، اگه قدرت عادت رو خوندید ، بدونید که بهش شبیه و بر اساس آزمایشات علمی مطلب ارائه میکنه.
ترجمه داغونه اصلا قابل فهم و روان نیست وقتتون رو هدر ندید
احساس میکنم مترجم یه دیکشنری گذاشته کنار دستش و شروع به ترجمه کرده، با این حال کتاب ارزشمند و خواندنی ای هست، فقط باید تحمل ترجمش رو داشته باشی