کتاب دخترهای عصبانی
معرفی کتاب دخترهای عصبانی
کتاب دخترهای عصبانی نوشتهٔ له لا لی و ترجمهٔ فرزانه کریمی است و نشر قدیانی آن را منتشر کرده است. این کتاب برای آنهایی است که دوست دارند رفتارشان را بهتر مدیریت کنند.
درباره کتاب دخترهای عصبانی
تو هم گاهی غمگین میشوی؟ خودت را آدم خیالپردازی میدانی؟ دوستانت را عصبانی میکنی؟ پس معلوم است که باید با دختر کوچولوهای عصبانی آشنا بشوی! احتمالا قیافهٔ آرام و ملوسی دارند. اما نگذار که این قیافه آرام گولت بزند. دخترهای عصبانی خیلی خوب میدانند که زندگی همیشه آسان نیست. به خاطر همین نمیگذارند که هیچ چیزی آنها را به زانو در بیاورد و مهمتر از همه اینکه همیشه حرف آخر را خودشان میزنند. دیگران با اینجور دخترها راحت نیستند و پدر و مادرها هم آرزو میکنند که کاش میتوانستند از شر بداخلاقیهای آنها خلاص بشوند. آنها کلهشق و بدخلقاند و در شرایطی کوتاه نمیآیند. به همینخاطر، فقط باید دوستشان داشت. برای شما هم پیش میآید که گاهی از زمین و زمان عصبانی باشید؟ پس این دقیقا همان کتابی است که باید بخوانید! این کتاب برای آنهایی است که دوست دارند رفتارشان را بهتر مدیریت کنند.
خواندن کتاب دخترهای عصبانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
من چیز خاصی ازش متوجه نشدم، بنظرم شاید نسخه چاپی اش بهتر از الکترونیکی باشه. ولی تصویر هاش جذابیت خاصی داشت و من خوشم اومد.✨️👌
خیلی قشنگه
بسیار آموزنده و قشنگ بود♡´・ᴗ・`♡
کتاب خوبیه. اگه با کتاب ارتباط برقرار نکردی شاید تو درکَش نمی کنی !😡یا اگه فکر می کنی برات بی مفهوم بود شاید تو مفهوم کتاب رو نفهمیدی😡
خوب بود ولی خیلی جذابیتی نداشت
نتونستم باکتاب ارتباط بگیرم. منسجم هم نبود
فکر میکردم راهکار عملی درباره عصبانیت داشته باشه ، اما داستان مصور بود و متاسفانه من اصلا باهاش ارتباط برقرار نکردم
خیلی کتاب بدر بخوری نبود اگه دنبال کتاب های تنز و باهال هستید بهتون مجموعه کتاب های بیگ نیت و خاطرات یک بچه ی بی عرضه رو پیشنهاد میکنم
بی مفهوم
خیلیخوب