دانلود رایگان آرمان - ۱۳۹۵ شنبه ۷ اسفند | طاقچه

کتاب آرمان - ۱۳۹۵ شنبه ۷ اسفند

امتیاز:
۳.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه آرمان - ۱۳۹۵ شنبه ۷ اسفند

در این شماره می‌خوانیم: - روحانی به حمایت سید حسن نیاز دارد - جبهه‌پایداری سفره جدا پهن کرد - تقابل با فضای مجازی نتیجه نمی‌دهد - جمعه‌بازار بی‌مشتری احمدی‌نژادی‌ها - شناسایی و دستگیری ۲ شبکه فساد بانکی - توصيه فائزه هاشمي به اصلاح‌طلبان - مبارزه با ظالمان فقط با شمشیر نیست، تبلیغات حرف اول را می‌زند - بقایی: من را با سنگ‌پا ‌کیسه کشیدند! - دغدغه اين روزهاي نواب‌مجلس! - یادداشـت‌‌هـای اخـتصـاصـی - گزارش آمانو؛ حقانيت ايران در اجراي برجام - سفیر‌امارات خلع‌حجاب شد - مجتهد بودن آیت‌ا... هاشمی را کسی نمی‌تواند انکار کند - علی شکوری راد: از گذشته‌های تلخ عبور کنیم - ظرفيت گيلان براي توسعه و پيشرفت بسيار بالاست
🌾ساغر🌾
۱۳۹۵/۱۲/۰۷

روزنامه ی آرمان توی این روزایبکه حسن روحانی نیازمند یاری و توجه ایرانیان هست و مردم بابصیرت ازش دست شستن و مطمئنا برای ریاست جمهوری دوره ی جدید آگاهانه تر وباتدبیر بیشتری عمل میکنن،بهتر اینه که دست از سر جناب دکتر

- بیشتر
arsenal
۱۳۹۵/۱۲/۰۷

تو که میگی نه اینوری هستی نه اونوری معلومه که دروغ میگی نخلستان ها زمان افتتاح سد گتوند در زمان دکتر جونت خشکید چون سد رو کنار معدن نمک زدن دکتر جونت اگه خوب بود رهبر اونجوری نمی گفت لازم نکرده بیای برو

- بیشتر

رایگان