دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۵/۱۲/۰۵ | طاقچه

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:
۲.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۵/۱۲/۰۵

در این شماره می‌خوانیم: - تکذیب تجاوز ۱۱ نفره به کودک کار - ساخت مدرسه حاصل از جمع آوری ظروف کهنه آشپزخانه - آلودگی هوا دیابت زاست؟ - تصادف خودروی سواری با کامیون هفت نفر کشته شدند - تکذیب تعطیلی روز سی‌ام اسفند - مرگ یک نفر در شست‌و‌شوی تاسیسات برق - در ارشاد دو تابعیتی نداریم - از عموپورنگ،فیتیله و کلاه قرمزی چه خبر؟ - «ثریا» به آنتن بازگشت - کلاه ایمنی هوشمند برای دوچرخه سواران - جنگ امروز با آسیب های اجتماعی است - ضرورت بهره‌برداری از بزرگترین واحد فناوری مهندسی بافت در خاورمیانه - فناوری‌های روز دنیا برای جلوگیری از تبخیر آب سدها - فهرست دوتابعیتی ها را به وزارت اطلاعات فرستادیم - نماد سابقه علمی تمدن اسلامی‌ایرانی چیست؟ - ارائه ۹۰ خدمت به شرکت‌های دانش‌بنیان - جزئیات اولین جلسه دستمزد سال جدید - فراستی: شما من را نمی‌شناسید - کاری که فرخ‌نژاد با فراستی کرد؛بمب اتم با هیروشیما نکرد! - آزمایش موفق مین ضد بالگرد صاعقه - گوشیHonor ۶X یک همراه همه فن حریف - نامه بذرپاش به روحانی درباره بحران خوزستان - استکبارجهانی؛نیروهای مسلح ایران را قدرتمند بدانند - جازموریان دوباره جان گرفت - رقابت های ناسالم بانکها - کنفرانس انتفاضه از زنده بودن فلسطین حکایت دارد - اقتصاد مقاومتی با چه آسیبی مواجه روبروست؟ - سه ژنرال جنگ عراق ترامپ را راه می‌برند - عدم اجرای بسته ها به دلیل محدودیت مالی - منت كودتايي ظريف بر سر ترك‌ها - اولین رآکتور اتمی امارات وارد مدار می‌شود
amin
۱۳۹۵/۱۲/۰۵