دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸

در این شماره می‌خوانیم: - آلودگی موجودات اعماق اقیانوس به آلاینده های شیمیایی - آیفون ۸ شهریورماه رونمایی می شود - اولین ایمپلنت مغناطیسی دارو در جهان ساخته شد - خنثی سازی بمب های زیر دریا با بازوهای رباتیک - آسوشه مشاور وزیر آموزش و پرورش شد - درجا زدن نوزادان وابسته به مواد مخدر در دوران مدرسه - شیوع ۲ برابری سکته قلبی در مردها - موارد ممنوعیت و خطرناک بودن حجامت - نجات جان هشت زن باردار در کردستان - اعتبار طرح تحول نظام سلامت افزایش یافت - بازیگران واقعی برای ازدواج‌های دروغین - مذاکره ، تنها راه حل سوء تفاهم است - ترامپ برای امنیت تل آویو متعهد شد - قرارداد ایران با هواپیمایی «آ.تی.آر» نهایی شد - رییس‌ جمهوری عازم تهران شد - بلاتکلیفی در ساخت سردیس آتش‌نشانان پلاسکو - مناظره‌های انتخاباتی ریاست‌جمهوری در تلویزیون - موسویان:تلاش احمدی‌نژادبرای جاسوس خواندنش - ظریف عازم مونیخ می‌شود - به پول فکر نمی‌کنم؛ آمده‌ام که بازیگر باشم - سرقت مسلحانه از طلا فروشی جوادیه - چهل روز مرخصی یک آقازاده عادی نیست - آبگیری هامون بعد از ۲۰ سال - توزیع شیر تاریخ مصرف گذشته در مدرسه استثنایی - هدف نهایی برنامه موشکی ایران حمله به آمریکاست - ۵۵ درصد مرگ ها در ایران زودرس است - استعفای رئیس توشیبا پس از زیان‌های هسته‌ای - مرگ سالانه ۲تا۳۰۰۰ کودک در تصادفات - هدفگذاری‌های توافق‌نامه پاریس - شاخص پذیرش در کهریزک «بی کسی» و «فقر» است - واکنش تهران به اظهارات رییس‌جمهور ترکیه

رایگان