کتاب ۱۰۰ قانون تربیتی که هر پدر و مادری باید بداند
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ۱۰۰ قانون تربیتی که هر پدر و مادری باید بداند
«۱۰۰ قانون تربیتی که هر پدر و مادری باید بداند» نوشته ریچارد تمپلر(۲۰۰۶-۱۹۵۰) است.
در بخشی از مقدمه کتاب میخوانیم:
هیچ چیز نمیتواند بهطور کامل شما را برای پدر یا مادر شدن آماده کند. ابزاری وجود ندارد تا بتوانید با توسل به آن نظام عصبی، احساسی و عقلانیتان را ارزیابی کرده و قابلیت خویش را برای تربیت فرزندی نیرومند و متکی به نفس بسنجید. شما بهطور خودکار میدانید چگونه کهنۀ بچه را عوض و یا او را حمام کنید. نظام هستی این مهارت را در ذات شما به ودیعه گذاشته است. چندی نمیگذرد که درمییابید این کارها سادهترین بخش این چالش است.
منظور من از نگارش این کتاب افشاگری نیست. غرضم آن است که که اساسیترین نکات تربیتی کودک و نوجوان را با شما در میان گذارم تا همه چیز را از دریچۀ چشم آنان ببینید، با حسّاسیتها، گرایشها و طبیعتشان به خوبی آشنا شوید، و سدّهایی را که ندانستنه و ناخواسته بر سرراه پیشرفت و گشایش افق فکری و روحیشان پدید آوردهاید ویران کنید. بعضی از قوانین آنقدر ساده و پیش پا افتاده است که ممکن است هنگام ارتباط با کودک دو ساله و یا نوجوان شانزده سالهتان به سادگی آنها را به بادۀ فراموشی سپرده و در انجامشان دچار غفلت شوید. تمنا میکنم که هر قانون را در موقعیت مناسب و به طور درست و دقیق به کار ببرید.
تردیدی نیست که شما نمیتوانید در طول هجده سال تربیت فرزندتان از تمام قوانین مندرج در این کتاب پیروی کنید. بعلاوه حتی بهترین پدر و مادران هم گاه دچار غفلت و تسامح میشوند. منتها بیدرنگ از خطایشان پند گرفته و اصلاح مسیر میکنند. شناخت خطا و تلاش برای جلوگیری از تکرار آن نکتهای مهم و کلیدی است که باید تمام دقتتان را مصروف آن سازید.
باهوش بارآوردن کودکان به زبان آدمیزاد
مارلن ترگ بریل
مهارتهای جدید برای تربیت فرزندان (مهارتهای فرزندپروری مثبت برای تربیت بچههایی فوق العاده)جان گری
کلیدهای تربیت فرزند قدرشناسامیمک کریدی
راهنمای پدران در دوران بارداری به زبان آدمیزادپریسا غریبی
مبانی شناسایی ژئوسنتتیک هاغلامعلی شفابخش
فشار خون بالا به زبان آدمیزاددکتر آلن روبین
۵۵ نکته تشویقمقصود نعیمیذاکر
کمک به کودکان برای بهبود مهارتهای ارتباطی: فعالیتهای درمانی برای معلمان، والدین و درمانگراندبورا پلامر
وظایف مهم والدین قبل از تولد فرزندعلی بابایی خورزوقی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ اقتصاد پایه دهمامیر محمدبیگی
کلیدهای تربیتی والدین تک فرزندکارل پیکهارت
۵۰ روش برای علاقهمند کردن فرزند به مطالعهکتی ای. زاهلر
مقدمه ای بر آموزش اختصاصی سازی حافظه خودسرگذشتیبرزویه نجی
بسیار آموزنده و جالب و همچنین محتوا و نکات قوی وبرگرفته از اندیشه و فکر درست وقابل استفاده برای والدین من چون فوق لیسانس جزا و جرم شناسی و روانشناس و مددکار اجتماعی هستم پسندیدم