کتاب مغز من و رنگ آمیزی؛ تقویت خلاقیت در کارگاه طبیعت
معرفی کتاب مغز من و رنگ آمیزی؛ تقویت خلاقیت در کارگاه طبیعت
کتاب «مغز من و رنگ آمیزی؛ تقویت خلاقیت در کارگاه طبیعت» اثری از گروه مولفان باشگاه مغز و ویراستۀ فاطمه صادقیان است و انتشارات مهرسا آن را منتشر کرده است. کار و تلاش شبانه ورزی راه رسیدن به موفقیت است اما تنها راه نیست. شاید تعجب کنید اما گاهی استراحت و فعالیتی مثل رنگآمیزی با کتاب مغز من و رنگ آمیزی؛ تقویت خلاقیت در کارگاه طبیعت میتواند بر عملکرد مغز شما هم اثر بگذارد و به شما در دستیابی به رؤیاها و اهدافتان کمک کند.
درباره کتاب مغز من و رنگ آمیزی؛ تقویت خلاقیت در کارگاه طبیعت
پژوهشهای علمی نشان دادهاند رنگآمیزی بخشهایی از مغز انسان را در هنگام استراحت و آرامش فعال میکند. در دنیای پر از استرس امروز کتابهای رنگآمیزی زمینۀ رسیدن به آرامش، خلاقیت و دروننگری را برای بزرگسالان که شبانهروز برای رسیدن به اهدافشان در حال تلاش هستند و ممکن است با چالشها و نگرانیهایی در این مسیر روبهرو شوند فراهم میکند.
کتاب مغز من و رنگ آمیزی؛ تقویت خلاقیت در کارگاه طبیعت برای افراد مضطرب و کسانی که قادر نیستند افکار و احساسات خود را مدیریت کنند یا تصور میکنند که مدتی است خلاقیتشان را ازدستدادهاند بسیار کاربردی و مفید است.
خواندن کتاب مغز من و رنگ آمیزی؛ تقویت خلاقیت در کارگاه طبیعت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به افراد بالای ۱۲ سال و کسانی که از افکار منفی خسته شدهاند و به دنبال آرامش و استراحت در مغز هستند پیشنهاد میکنیم.